dzolaja 89 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme mi se to desava,znaci kada ga spustim iz vise u nizu brzinu to je kao da mi ispadaju bombe iz dzepova sta moze biti,i kako to da resim,posto sam u nekoj fazi zamene a necu coveku da dam ne sredjen motor mozda vec postoji tema o ovom problemu ali nisam nasao nigde na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa to puca visak nesagorelog goriva koji zavrsi u auspuhu.mada moguce i da ima vode u karburatoru,mozda i svecice.....mada ako ti je otvoren lonac ,hoce da puca i kada je sve normalno ,ako je ostrija voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel se do sad nije to desavalo proveri prvo svecice ako ne onda ili voda u gorivu ili izduvni ventil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan kod mene se isto to desava ali zato sto mi je los auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je sasvim normalno za jednocilindricne motore velike zapremine ( cuje se i na manjim, ali ne toliko ), pogotovo ako je otvoren auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan E pa i meni je los dihtung auspuha(to jest nemam ga),moguce da je zbog toga Ventili nisu sigurno jer je bio na stelovanju kod Joce pre par meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Evo u subotu sam bio kod Slavka iz Kumodraza i stavio sam cev od 50cm umesto mog starog auspuha i dobio sam potpuno nov motor(prvenstveno to sto mi je uradio u retro fazonu ja sam odusevljen,znaci cuje se kao tenk,ceo vikend sam imao osmeh od uveta do uveta a uz to one eksplozije su nestale ;D ;D ;D prosto kao da motor ima 1500ccm a uz to do sada nisam video ni jednu manu pusticu neki link sa youtuba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan videces manu kad krenes na dalji put :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je problem resen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...