zidar 31 Napisano Jun 24, 2017 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svima. Kao sto i sam naslov govori, zavrsno sklapanje motora je uradjeno ali, nesto nisam dobro odradio unutar bloka. Hm, nece u voznji da prebaci iz vece u nanju brzinu, mogu nasilno gaziti i nesto polomiti. Pa ako neko ima volje da mi objasni... Dali osovina sa brzinama mora ici skroz do bloka tako da zupcanik dodiruje blok ili ? Na toj osovini dolazi prednji lancanik, znaci kod mene je ovako ispalo: Osovinu sa lezajem sam gurnuo kroz blok i ostao mi neki malo razmak izmedju samog bloka i zupcanika. Sad u voznji nece da prebacuje iz vece u manju. Moram stati, ugasiti, podici motor na centralne i tada malo rukom cimam zadnji tocak a drugom ga izbajuem. Nadam se da mi mozete pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Jul 7, 2017 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem qm250 nosi identicnu masinu honde 250 rebel. Mada mislim da nema veze koji je motor, polozaj brzine je mislim isti u sve i jedan motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...