Stojan 0 Napisano Jun 24, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li se isplati uzeti tomosa ili nekog plastikanera ,sta je bolje po vama koji model ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 24, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ZZR 1400. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojan 0 Napisano Jun 24, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ti ja para za to bice u buducnosti mozda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koj god uzmes ,lepo ces se vozati.. Delova ima svuds i jeftini su i to je ono najlepse vezano za tomos.. A realno 80% nas je na Tomosu pocelo,imamo oceve i dedove koji idu na pecanje sa istim.. Ja volim Tomose,nekako su mi dragi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojan 0 Napisano Jun 24, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da secam se dok sam bio u osnovnoj vozio sam nekog automatika sta smo mu sve radili nema koje delke mu nisam promenio ali sada me zanima uzeo bih nesto za selo da li je bt 50 ili t14 ili pak atx dobra stvar ?koji je najbolji od ova 3 vozio sam apenku prodo.. pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako se secam 14 ima ono prinudno hladjenje i vazi za dobar motor,a 15 nema ventilator, davno ,bas davno sam se igrao sa Tomosima.. Moguce da sam pogresio. Glas za 14 ili apn6 sto noviji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojan 0 Napisano Jun 24, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mhm kolko sam se raspitao apn se ne vozi vise na am kategoriju? spada u motorcikle a da li ima da se nadju delova za tu 14-ku ako se nesto pokvari posto ne vidjam te motore puno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U svakom gradu postoji barem jedna prodavnica delova za Tomos. Mislim da ne treba da te brine posto im i 80% delova pase sa modela na model.. Razlike su minimalne i uvek moze nesto da sr "budzi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sa Tomosom ces i malo uci u svet mehanike, umeju da zezaju ponekad. Al sve se resi zamenom delova koji uglavnom nisu skupi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13958 Napisano Jun 24, 2017 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nemas vise Tomos da se vozi sa AM kategorijom osim automatika,pa ni oni ne mogu svi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojan 0 Napisano Jun 24, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok ljudi videcu da iskopam neku 14-ku pozz i laku noc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...