kalishbg 0 Napisano Jun 12, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki Intruder Volusia VL800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Nov sam u svetu motora i vrlo brzo sam se zaljubio u sve to. Vozim copera, Suzuki Boulevard 800. Ono sto me zanima je kako bih mogao da ga osiguram/vezem u situacijama kada motor mora da prenoci napolju. Mozete li mi preporuciti nesto od te siigurnosne opreme? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 12, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj, sve je to neefikasno protiv organizovane kradje. 3 lika ga dignu i ubace u kombi. Protiv sitnih lopova mozda i uspes da se odbranis, ali ja u to ne polazem nadu nikad. Ljudi su prijavljivali da su im nestajali motori iz zakljucanih garaza. Jedino sto se meni cini kao dobro resenje je garaza sa cuvarom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jun 12, 2017 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Lancuga, dobar disk lok i alarm. Naravno da sve moze da se obije, al nisu ni lopovi ludi da se jebu sa full obezbedjenim motorom kad ima onih i bez zastite. A da i najbitnije, cerada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od ociju, daleko od srca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vezivanje na mestu koje radi cele noći, recimo pumpa ili trafika na kojoj malo malo pa ostavljaš bakšiš i znaju da je to tvoj motor. Neki pribegavaju vezivanju pred bankom, računaju da kamera znači nešto, ali teško se vidi ko je ispod fantomke. Generalno se svaki lanac relativno lako polomi, a sirena alarma može da se napuni pur penom, tako da ništa bez ljudi u blizini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...