zeljko_srb 8 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan danas se vracam sa vikendice, sa miseluka, i osetim da mi skljocka kvacilo kad stiskam, ja reko samo da mi izdrzi do kuce,...kad ono prc. puce mi sajla na bulevaru, i moro sam da guram do detelinare... nema veze. pukla mi je gore, skroz kod onog stifta. e sad, da li ja mogu da odem do ovih sto prave sajle da mi samo stave na kraj novi stift? oce li mi raditi onda isto normalno, jer sajla je skroz cela, a ovo pitam, da mi nebi mozda bila kratka za taj mozda 1 cm, jel se moze onda to odstupanje, zanemariti, tako sto cu sa onim spanerima, sa sajlu da otpustim do kraja? sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mogao si voziti bez kvacila:) najbolje napravi novi a za prvu pomoc skrati sajlu do zdravog dela p onda buzir skrati za malo vise od parceta koje je otpalo ukupno pa stavi maticu m4 i zvekni cekicem da se spljosti visak sajle obrusi i teraj,ako hoces da bude jos malo jace zalemi spoj sajle i matice sa obe strane (kalajisi)pozdrav ali najbolje nova a nije skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kakva je to matica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre ne zajebavaj se sa starom sajlom, ja sam menjao izasla me nova 600din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako je 600, uzecu novu! mislim reci cu im da mi naprave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako je 600, uzecu novu! mislim reci cu im da mi naprave. 600 kinti je u BG, verujem da je u NS jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan 500 dinara kod najlona. Odneses im stari bužir od sajle i oni ti uguraju novu sajlu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno nova, stara kad se krpi obichno pukne, tacnije kraj se izvuche jer je obichno loshe zanitovana. A i nije jako skupo, a novo je novo, samo da je majstor pouzdan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano April 11, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A posto je sajla tako jeftina, nije lose da kupis i rezervnu, pa nju u kofer da ne moras da guras motor sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto ces morati da je kupis sa sve bunzirom, jer se drugacije ne moze provuci kroz isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako brate ne moze kroz isti buzir,ja sam nosio kod boban sajle.Skinuo celu komplet sajlu i odne tako ljudi mi napravise za dva sata i hvala bogu jos radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa moze, a kako cu da nitujem sam... ne treba mi rezervna ova ce trajati sigurno par godina. idem ujuto tamo kod najlona da napravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Kako brate ne moze kroz isti buzir,ja sam nosio kod boban sajle.Skinuo celu komplet sajlu i odne tako ljudi mi napravise za dva sata i hvala bogu jos radi. Moze kroz isti bulzir. Zato sto prvo provuku sajlu,pa onda stave krajeve (burence). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sajla namestena, podmazana, sve je lepo spakovano, sad je jos bolje nego kako je bilo, lakse stiskam rucku... onako pre mi je bila nekako jako tvrda, i leva podlaktica mi se napucala jebote,.... sad je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...