zor@n 376 Napisano Maj 8, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.eu/artikel/fastway-summer-textile-trousers/211160?list=307370089 valja li ovo čemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja taj komplet,protektore kupujes nakbadno. S tim sto sam ja taj komplet platio oko 100€ isto na nekom popustu.. Jako dobra stvar za malo para. To je cisto letnja oprema jako prijatna i prozracna . Nema termo postave. A ova cena je realno smesna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 8, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih narucio juce preko Sekule, stize za par dana pa ću videti. Uyeo ujedno i ove patikice https://www.louis.eu/artikel/alpinestars-mille-riding-short-boots/202382?list=167088268 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Maj 10, 2017 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan On 8.5.2017. at 0:09 PM, *zeka* said: Uyeo ujedno i ove patikice https://www.louis.eu/artikel/alpinestars-mille-riding-short-boots/202382?list=167088268 Дај када стигну јавни как'е су, ваљају ли Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 15, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Stigle Patike, odlicne su za 75 evra koliko sam ih platio. Matori i burazer imaju neke Sidi koje su platili 120 i ove mogu reci ne zaostaju za njima. Udobne i broj u mom slucaju odgovara broju Nike patika koje nosim. Ojacani prsti , dovoljno duboke da prekriju zglob. Sundjerasta ojacanja na zglobovima i pozadi. Sve u svemo , dobra kupovina. Pantalone takodje stigle. Materijal kao i kod ostalih low cost jakni i pantalona, lagane sa dva velika zipa na butinama za ventilaciju. Mrezasta postava. U mom slucaju XL broj odgovara, farmerice nosim 36 do38 u zavisnosti od modela, nogavice su mi malo duze ,moram skratiti za 6 cm ali su mi protektori tacno na kolenima kada sednem na motor. Sirina u struku 102cm na najsirem (moze da se suzi za 10cm), spoljna duzina nogavica 114 cm.Slede slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 15, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8264 Napisano Maj 15, 2017 Solo Rider, 3171 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Bićemo uniformisani.Kupio skuplju verziju za 100€ jbg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Maj 16, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam za vikend u Sloveniji u Ormozu na moto skupu. U subotu smo pre podne bili slobodni pa smo skoknuli do Graz-a u Louis. Probao sam jaknu od tog kompleta, iskreno receno nije nesto. Mozda je i problem u tome sto nema protektore pa ne stoji bas nesto kad se obuce ?? Meni se nije svideo materijal, tako da pantalone nisam hteo ni da probam. A ni cena jakne nije bas povoljna ako se uzme u obzir da treba jos i protektore dokupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...