sashac 8204 Napisano April 19, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad smo bili na uskrsnjoj akciji u Sremcici,poneli smo dosta stvari,koje su bukvalno nove,ali ih ne nosimo.U razgovoru sa sestra Zeljkom,saznali smo da je to njima uvek potrebno,i narociti donji ves muski i zenski,carape i sl.Posto smo videli koliko je tesko raditi sa sticenicima,jer nam je pokazala jednu sticenicu koja je potpuno nesvesna sebe,a koju ona mora i da proseta,i nahrani i presvuce,nekada i po 10-tak puta dnevno,mislim da bismo mogli da napravimo neku akciju anonimnu,gde bismo im doturali stvari.Sad ne znam ko je u kontaktu sa direktorkom,da nam proveri jos jednom da li je to zaista tako,pa ako jeste da pomognemo koliko mozemo,naravno organizovano i zvanicnim kanalima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 19, 2017 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se Sale, evo već prikupljam po kući višak stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano April 19, 2017 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja, i kod mene ima stvari koje bi mogle da se poklone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 19, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam,tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano April 19, 2017 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Sale,podrzavam akciju i cim se vrnem kuci prikupljam sto vise mogu sa raznih strana. Takodje bi lepo napraviti neku akciju prikupljanja nesto para i kupiti deci kosarkaske i fudbalske lopte,ide lepo vreme,da trce,bave se sportom i budu srecnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eno taman imam spremna čini mi se dva džaka stvari koje bih dao nekome.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...