Dragonslayer 2 Napisano April 16, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo Hristos vaskrse! Već duži period pratim vaš rad i čitam vaše komentare. Mogu vam reći da ste super tim, kao jedna veeeeelikaaa porodica. Samo tako nastavite! Zovem se Željko iz Kragujevca sam i imam okruglo 30 LJETA . (mator jbg U prošlosti sam vozio Cagivu Mito 125cc (više je vozio moj burazer nego ja, pošto mi se od početka nije nešto svidela zbog grbavljenja prilikom vožnje , ali od prekjuče sam ponosni vlasnik Aprilie sr 50 2010.god. U temi Skuter Caffe ću postaviti sliku skutera i navesti izvezne pojedinosti vezano za Aprilu sr 50 i ono što me je bunilo ovih nekoliko dana dok nisam prelomio da je kupim. Nadam se da vam neće biti teško da je pročitate u toku dana i da mi ukažete na pojedinosti, pošto još uvek nisam siguran o čemu se zapravo radi. Prijatan vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde je ta slika više ??? Dobro došao Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragonslayer 2 Napisano April 16, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde je ta slika više ??? Dobro došao Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Postavio sam je u temi "Skuter kafe", bani tamo pa vidi koliko sam se raspisao i pogledaj sliku mašinice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 16, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao i neka je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Vaistinu Voskrese! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stelt wasa 102 Napisano April 21, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: BMF F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Živ i zdrav bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 21, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema slika ne racuna se dobrodosao Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Maj 6, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je super. Moj drug ga vozi.Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Maj 6, 2017 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO DOSAO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...