bogdan_011 18 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poz ljudi, pe nekog dana sam uzeo Yamahu VIrago 125, pa me interesuje kako se na tom motociklu zakljucava volan, hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnny55 13 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 49 postova Lokacija: Mužlja Motocikl: Suzuki GSF 600s Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju dva trogla na vratu, sa leve strane imas izbocinu. Na njoj je poklopac koji ako okrenes na stranu treba da vidis bravu. Ako se dobro secam upravljac treba da stoji skroz desno, a kad stavis kljuc treba da gurnes unutra bravu da bi mogao da okrenes kljuc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A meni uopste ne pase kljuc za tu bravicu(virago 500) ima li kakvo resenje za tu varijantu? Ili kako uopste napraviti kljuc za takvu bravu. Brava je manja od one za kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...