Srdjan_Zr 13 Napisano April 4, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Supruga i ja planiramo da otvorimo sezonu putovanja. Cilj nam je Trebinje i okolina za prvi maj, 5 dana!!!! Ako neko ima bilo kakve predloge i sugestije u vezi puta (kojom rutom i sta obici) i smestaja.... dobro bi nam dobrodosle! Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano April 4, 2017 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Topla preporuka za apartmane Vukoje u Trebinju. Divni ljudi, korektne cene. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebinje je prelep gradic u srcu hercegovine. Otvoren i pitom , i pruza dobrodoslucu svakom, kako putnicima u prolazu, tako i ljudima koji su ga vec posecivali. Od znamenitosti, na prvom mestu je, svakako, hercegovacka Gracanica, zaduzbina Jovana Ducica, koja se uzdize nad samim gradom , sa Crkvine, obliz njeg brdasca, podno samog Leotara. Sa vidikovca Gracanice, puca pogled na citavo Trebinje i trebinjsku dolinu, slika koju zasigurno necete zaboraviti. Obzirom da si iz ekipe za Hilandar, dopasce ti se i Saborni Hram koji je u samom centru grada, a ne bi bilo lose obici i manastire Tvrdoš i Duži, koji su na nekoliko kilometara od samog grada. U manastiru Duži je i dan- danas, penzionisani vladika Atanasije Jeftic. To je sto se tice duhovnih lepota. Od ostalih, svakako, stari grad sa gomilom prijatnih kafica, nezaobilazni cevapi kod Mura, i naravno , basta Pod platanima. Kultno mesto svih trebinjaca, kojim se s razlogom ponose, jer ako nisi popio kafu Pod platanima, kao da nisi bio u Trebinju. Ako volite dobro vino, obavezno obidjite i vinariju u okviru manastira Tvrdos, te privatnu vinariju Vukoje. Necete se pokajati! Interesantna je i autenticna kafana Stara Hercegovina na putu za H. Novi, sa tradicionalnim jelima i ambijentom, sa sve magarcem vezanim ispred. Ima jos raznih lepota, no se bojim da ce me administratori razapeti zbog opsirnosti. Sve u svemu, izabrali ste moju omiljenu destinaciju, koju obilazim svake godine ( koreni me vuku), i siguran sam da se pokajati necete. Dobrodusnost grada, a pre svega ljudi, koja se oseca na svakom koraku, a i patina kojom je sve fino upakovano, naterace vas da se zaljubite u Trebinje. Probajte, sigurno cete pozeleti da odete jos koji put. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 5, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos raznih lepota, no se bojim da ce me administratori razapeti zbog opsirnosti. Hoce, nisi bio dovoljno opsiran! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 5, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Od Bileće ka Trebinju u selu Mosko sa desne strane - jagnjetina...... . Svratite i u Dubrovnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Od Bileće ka Trebinju u selu Mosko sa desne strane - jagnjetina...... . Svratite i u Dubrovnik. Da svakako da je najbolja jagnjetina tamo,to se dobro zna,ali i na Tuli kad se izadje iz Trebinja prema granici sa Crnom Gorom ima dobar restoran sa lijeve strane,hrana isto takoodje predobra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Supruga i ja planiramo da otvorimo sezonu putovanja. Cilj nam je Trebinje i okolina za prvi maj, 5 dana!!!! Ako neko ima bilo kakve predloge i sugestije u vezi puta (kojom rutom i sta obici) i smestaja.... dobro bi nam dobrodosle! Hvala unapred! Mi se gledamo u Trebinje pod Platanama ili dolje ako se spustite do mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano April 5, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da sad ne pišem evo pogledaj moj putopis na tu stranu i šta smo obišli pa uklapaj šta ti odgovara. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110512-zemunmostartrebinje/?hl=mostar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano April 5, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Trebinje je prelep gradic u srcu hercegovine. Otvoren i pitom , i pruza dobrodoslucu svakom, kako putnicima u prolazu, tako i ljudima koji su ga vec posecivali. Od znamenitosti, na prvom mestu je, svakako, hercegovacka Gracanica, zaduzbina Jovana Ducica, koja se uzdize nad samim gradom , sa Crkvine, obliz njeg brdasca, podno samog Leotara. Sa vidikovca Gracanice, puca pogled na citavo Trebinje i trebinjsku dolinu, slika koju zasigurno necete zaboraviti. Obzirom da si iz ekipe za Hilandar, dopasce ti se i Saborni Hram koji je u samom centru grada, a ne bi bilo lose obici i manastire Tvrdoš i Duži, koji su na nekoliko kilometara od samog grada. U manastiru Duži je i dan- danas, penzionisani vladika Atanasije Jeftic. To je sto se tice duhovnih lepota. Od ostalih, svakako, stari grad sa gomilom prijatnih kafica, nezaobilazni cevapi kod Mura, i naravno , basta Pod platanima. Kultno mesto svih trebinjaca, kojim se s razlogom ponose, jer ako nisi popio kafu Pod platanima, kao da nisi bio u Trebinju. Ako volite dobro vino, obavezno obidjite i vinariju u okviru manastira Tvrdos, te privatnu vinariju Vukoje. Necete se pokajati! Interesantna je i autenticna kafana Stara Hercegovina na putu za H. Novi, sa tradicionalnim jelima i ambijentom, sa sve magarcem vezanim ispred. Ima jos raznih lepota, no se bojim da ce me administratori razapeti zbog opsirnosti. Sve u svemu, izabrali ste moju omiljenu destinaciju, koju obilazim svake godine ( koreni me vuku), i siguran sam da se pokajati necete. Dobrodusnost grada, a pre svega ljudi, koja se oseca na svakom koraku, a i patina kojom je sve fino upakovano, naterace vas da se zaljubite u Trebinje. Probajte, sigurno cete pozeleti da odete jos koji put. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Opis za svaku pohvalu, cak i ja iz daleke Makedonije sam pozeleo da idem .... a mozda i prodjem letos ..... mozda. svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 5, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan hercegovacka Gracanica, zaduzbina Jovana Ducica Mislim da nije njegova zadužbina nego je samo tu sahranjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upoznat, ostavio je odredjenu sumu za realizaciju citavog projekta. Naravno, tada nije imao ideju o danasnjem izgledu, ali se za to pobrinuo gosp. Branko Tupanjac, rodom iz Bilece, jedan od najpoznatijih Srba u Americi. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da, sahranjen je tu, odnosno mosti su prenete iz Amerike 2000. godine, kada je i otvorena Hercegovacka Gracanica. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan_Zr 13 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala Vam,... a tebe Dusko castim toplom cokoladom cim stignemo u Jerisos,... svaka cast na opisu! Ima li predloga kojim putem ici. Na viamichelin mi daje vise opcija,... nikad nisam isao na tu stranu. Zna li neko u kakvom su stanju putevi i sta izbegavati!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan_Zr 13 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Da sad ne pišem evo pogledaj moj putopis na tu stranu i šta smo obišli pa uklapaj šta ti odgovara. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110512-zemunmostartrebinje/?hl=mostar Veoma dobar putopis,... bice dosta toga iskorisceno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Krenete kroz Bijeljinu, svratite kod Paje u Knez kafe na osvezenje. Onda preko zvornika ka sokocu lijepa deonica za voznju tek od Han Pijeska. Obavezno posjetiti manastir žitomislić kod Medjugorja. Ne znam sta bih vam vise predlozio, ja stajem gdje god vidim parkirane motore ili ako me privuce pejzaž ispred neke kafane. U svakom slucaju treba stati i na tjentištu. Послато са HTC Desire 320 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano April 8, 2017 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Trebinju za 1. Maj. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano April 8, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto planiram ici sa suprugom za trebinje 9 juna, tad se tamo organizuje moto skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan_Zr 13 Napisano April 8, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo juna u Grčkoj,... Dule ides i ti u Trebinje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano April 9, 2017 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idem, ali kolima. Vidimo se Pod Platanima. Obavezno! Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...