knez71 18 Napisano Mart 30, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Novoga Sada,elem... Kawasaki zr7,Na mom imenu nekih sedam godina,Za vikend odradjeno promena ulja i filtera,Kawa u sasvim korektnom stanju za svoje godine. Vredi pogledati,registrovana do 25.06.2017,moje skromno misljenje bez ulaganja za sezonu,kako bi rekli strucnjaci sedi i vozi. Kontakt 060-665-47-44, Slobodan Zivi i zdravi bili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Mart 30, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Godina 2000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Mart 30, 2017 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan sta je sledece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Mart 30, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatljive zamene,uz doplatu moju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano April 1, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naslednik legendarnog Zefira..lepo izgleda..sa srecom.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano April 2, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan imao ja par godina samo u S varijanti , nikad me nije ostavio , motor odličan , za ove pare bolji nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...