srbenda 518 Napisano Mart 24, 2017 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem NOVU ......Moto navigaciju vodonepropusnu...NIKADA STAVLJENA NA MOTOR Blueberry 2GO467 Kupljena je pre 2 dana u WinWinu i instaliran je IGO sa novim mapama cele evrope...fisklani racun i garancija podrazumeva se.. sa teme u nasem forumu oko same navigacije.... iskustva korisnika i podesavanja .... https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111115-blueberry-2go467-na-testu/ Prodajem je jer nemam tehnickih mogucnosti da je ugradim onako kako sam zamislio na Silverwing 600 CENA 10,000 din. kontakt telefon 0638129618 Promenio Mart 24, 2017 član srbenda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 24, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika sa sajta proizvodjaca jer ja nisam vadio iz okvira moju navigaciju prilikom fotografisanja ,,,jbg zaboravio.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 24, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan ma ona je predvidjena da ide na guvernalu ali ja na mom skuteru iimam plastike a ne zelim da ih secem ...cela guvernala je oklopljena sa fabrickom plastikom.... Mislio sam da cu iznaci neko drugo resenje ali mrka kapa...samo moze na normalan motocikl...sa obicnim guvernalom...ma ti skuteri su g...na za sve pare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 24, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan evo o cemu pricam.....plastika je oklopila ceo guvernal..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Mart 24, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da uzmem ovu navigaciju ako se uklapa ok na stromu Ja sam moju montirao iznad sata na poseban nosač koji ide na nosače vizira ali možeš bilo gde na korman da je postaviš sa njenim nosačem. Cena je korektna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 24, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Navigacija je odlična, prošle godine sam je kupio i fenomenalno fercera. Šteta je što je prodaješ. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 24, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јеси успео све преко оног линка што сам послао? Није било проблема? Одлична навигација за ову цену, поготово ако је већ инсталиран iGo који на њој ради одлично Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 24, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pogledao nosace za na retrovizor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 24, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Јеси успео све преко оног линка што сам послао? Није било проблема? Одлична навигација за ову цену, поготово ако је већ инсталиран iGo који на њој ради одлично Daaa ...veliko hvala drugar sve podesio i instalirao uredno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 24, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan jesam.... Jesi li pogledao nosace za na retrovizor? prekopao sam internet...medjutim meni je produzeni vizir Kapin...i ima zakrilca za ruke i udaralo bi mi u vizir kada okrenem guvernalu .....merio sam milion puta ipak je to SKUTER ...MAOTOR JE MOTOR I KRAJ PRICE,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 24, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da uzmem ovu navigaciju ako se uklapa ok na stromu Ja sam moju montirao iznad sata na poseban nosač koji ide na nosače vizira ali možeš bilo gde na korman da je postaviš sa njenim nosačem. Cena je korektna za obicnu guvenalu moze gde hoces Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Mart 25, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne probas da im vratis i trazis pare nazad. Nije proslo 7 dana. Trebalo bi da moraju da vrate pare ako se dobro secam kad sam citao nesto oko zakona o zastiti potrosaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4480 Napisano Mart 25, 2017 Nemanja Stojanović, 1468 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se tu promenilo, znam da u Tehnomaniji neće da prime nazad ako je sve ok sa uređajem. To je ako si uređaj kupio lično u radnji, a za onlajn kupovinu moraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 27, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi sa foruma 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...