Night Riderr 91 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je sto manji ventilator za hladnjak motora otprilike da bude maksimalno sirok oko 12-13cm. Ako neko ima nesto slicno neka da ponudu ovde ili na broj ; 064/144-00-55 Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa za to imas ventilatore za racunare, 12V, trebalo bi da radi posao. Mozda je neko vec koristio pa nek potvrdi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ne mogu da ohlade ipak mora nesto jace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 22, 2017 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno znas ali opet vidjao sam da ljudi grese pa da pomenem, vent se stavlja da uvlaci vazduh kroz hladnjak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i montirao, kod mene na motoru i ne moze drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u radnjama gde se prodaje oprema za pojacala i sl. Oni bi trebalo da imaju manje ventilatore sa vecim protokom vazduha. U Cacku ima jedna radnja ako nista ne uradis javi pa da proverimo sta imaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 25, 2017 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja negde (mislim da nisam prodao)od suzukija gsxr 600 samo moram naci,ako nadjem javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...