Great ATuin 4 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari... Elem... tamo gde lanac krece od motora ka zadnjem tocku (znaci gornja putanja)... lanac mi lezi na nekoj plastici... probo sam da povucem zadnji tocak da se malo zategne, al i dalje lezi preko tog parceta plastike... Ortak mi rece da je to vid'o na vise motora... al nekako mi blesavo... ??? Hvala drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecavb 0 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto je to tako, i kod mene isto ide preko plastike, ja mislim da je zato sto prilikom voznje lanac radi, pa da ne bi grebalo po viljusci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da nema tog tvrdog parceta plastike lanac bi drljao po zadnjoj vilusci koju ne bi imao posle 1000km. Ako ne verujes ti skini plastiku ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 8, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje neka skine lanac, onda nece drljati ni po plastici, ni po viljusci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene je tako, a lanac je skoro nov i zategnut...valjda treba tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje neka skine lanac, onda nece drljati ni po plastici, ni po viljusci. Namigivanje hehehehe... ma stavim ja lepo pedale, i da me vidi Bog... cujem da tako i manje benzina trosi ;D OK ondak... plastika stays... kolko god izgledalo sasavo Valjda je nece pretesterisati zajedno sa viljuskom, pa da pravim lastu na sted puta ;D Hvala drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...