Mopedas 7 Napisano Mart 17, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Bez motorcikla trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mali savet gde naci povoljno kozne ili platnene prsulke za motor, ja sam iz okoline sapca, hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Mart 17, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Povoljno kod naseg drugara Lucky Vladano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedas 7 Napisano Mart 17, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Bez motorcikla trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao sam ga hehe, na KP, tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 17, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji broj ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedas 7 Napisano Mart 19, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Bez motorcikla trenutno Prijavi odgovor kao problematičan e i to oko broja ne znam, moja velicina za majice i dukseve je xl e sad za prsluke nemam pojma, duzina izmedju pazuha mi je 49 a sirina ramena 54, e sad kojoj velicini pripada ne bih znao da ti kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 20, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ima mene svuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedas 7 Napisano Mart 20, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Bez motorcikla trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti onaj John F. Gee ali bojim da je prevelik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedas 7 Napisano Mart 20, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Bez motorcikla trenutno Prijavi odgovor kao problematičan kazi mi kad meris prsluk meris na osobi ili polozen na sto ili sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 20, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedan na prodaju,odgovara visini oko 185 i oko 100kg,ako te interesuje javi se u privatnoj poruci,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 23, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Mopedas: polozim na sto, zakopcam, izmerim od miske do miske i visinu tacno po sredini ledja. Tako polozenu na sto merim svu odecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan 007 0 Napisano Mart 24, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Vozdovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za kupovinu kod naseg Lakija covek pun razumevanja i dobronamernih saveta ... kao i strpljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 24, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A da ti dam telefon moje zene da me ovako ishvalis? Mislim da me nece prepoznati u tvom opisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano April 4, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Rajko u Mitrovici sije kozu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano April 4, 2017 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan A da ti dam telefon moje zene da me ovako ishvalis? Mislim da me nece prepoznati u tvom opisu Pa dali si ti Vladane pri svesti (telefon zenin dajes). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...