dl minak 183 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao je uz motor ali posto ipak po malo silazim sa asvalta kupio sam vece. Sada su mi visak pa rekoh da ih ponudim ako nekome trebaju. Cena je 40e 063 77 88 741 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sada vidim da se slike okrenule. Molim vas nagnite glavu u levu stranu dok gledate slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Mart 27, 2017 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zar bas nikome ne trebaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 27, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba neka mladja si*ata maserka, ukočio mi se vrat Ne vozim više stroma, ovo je drugarska cena, otiće to samo da vidi neko kome treba crash (preprskaj ga crnim mat sprejem). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Mart 28, 2017 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada zavrsi maserka sa tobom posalji je i kod mene . U pravu si za crnu mat boju lepse ce izgledati. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 35e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...