Jump to content

Moto Zajednica

3. Moto GP Estoril, Portugal

Recommended Posts

• Drug član, 1261 postova

Ne komentarišem ponašanje van staze, Doctor mi je omiljeni lik i zbog vožnje i zbog showtimea koji pravi, ali predugo je u vrhu, a mladi dolaze. Lorenco pokazuje drskost na stazi i fantastičnu koncentraciju, i mislim da se srodio sa motorom, nekako deluje kao da je superbondo0m zalepljen i on na motor i motor na pistu, kao da ne može da padne. Dovicioso je takodje relativni novajlija, ali mislim da ima nekonkurentnu mašinu. Kawasaki mi je nekako tunjav, a očekivao sam mnogo više. To je trenutno za mene jedino iznenadjenje. Suzuki i dalje, nakon uspeha na SBKu, stagnira u GPu, mislim da vreme prolazi a polako zaboravljamo Švanca, a nove generacije i ne znaju za njega. Ipak se ovaj  GP svodi na sukob dve velike japanske kuće HONDE i YAMAHE, i DUKATIJA.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5471 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

E sada se i Ducatiju tresu gace. Posto nisu bas najzadovoljniji rezultatima pozvali su u pomoc prekaljene asove Biaggija i Baylisa da im pomognu oko testiranja.

Trenutno stanje na tabeli izmedju konstruktora i nije bas najrealnije, posto Hondi ima "malcice" vise na stazi.

Dovi je izgleda u svakoj klasi "osudjen" da vozi lose masine,a isto tako da sa njima radi cuda. Svaka cast.

A ova dva portabla Pedrosa i Lorenzo ove sezone prave dar mar. Dok Rossi onako kupi koliko moze sa Bridgestone,do sada ovo bas i nisu bile staze po mjeri Bridgestone guma, vidicemo kako ce dalje teci sezona.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja