revolution 51 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne komentarišem ponašanje van staze, Doctor mi je omiljeni lik i zbog vožnje i zbog showtimea koji pravi, ali predugo je u vrhu, a mladi dolaze. Lorenco pokazuje drskost na stazi i fantastičnu koncentraciju, i mislim da se srodio sa motorom, nekako deluje kao da je superbondo0m zalepljen i on na motor i motor na pistu, kao da ne može da padne. Dovicioso je takodje relativni novajlija, ali mislim da ima nekonkurentnu mašinu. Kawasaki mi je nekako tunjav, a očekivao sam mnogo više. To je trenutno za mene jedino iznenadjenje. Suzuki i dalje, nakon uspeha na SBKu, stagnira u GPu, mislim da vreme prolazi a polako zaboravljamo Švanca, a nove generacije i ne znaju za njega. Ipak se ovaj GP svodi na sukob dve velike japanske kuće HONDE i YAMAHE, i DUKATIJA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano April 17, 2008 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E sada se i Ducatiju tresu gace. Posto nisu bas najzadovoljniji rezultatima pozvali su u pomoc prekaljene asove Biaggija i Baylisa da im pomognu oko testiranja. Trenutno stanje na tabeli izmedju konstruktora i nije bas najrealnije, posto Hondi ima "malcice" vise na stazi. Dovi je izgleda u svakoj klasi "osudjen" da vozi lose masine,a isto tako da sa njima radi cuda. Svaka cast. A ova dva portabla Pedrosa i Lorenzo ove sezone prave dar mar. Dok Rossi onako kupi koliko moze sa Bridgestone,do sada ovo bas i nisu bile staze po mjeri Bridgestone guma, vidicemo kako ce dalje teci sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...