duledjo 154 Napisano Februar 8, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko na prodaju gornji trougao za volan sa onim drzacem za 2 okrugla tj za vislji korman umesto ovih heblova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Februar 9, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To nije za 600 to je 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Februar 9, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan jel to znaci da nije isto ili da trazim od 750.Jesu li njima iste prednje viljuske ili ima razlike.Video sam ovda na forumu jedan crveni gsxf sa dignutim volanom pa sam hteo i ja to da uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 11, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jel želiš ida podigneš postojeće heblove ili da montiraš korman? Evo snimaka da vidiš razliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Februar 11, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da podignem polozaj uvis a imam neki volan od bmw f650 i one 2 polutke sto ga ucvrscuju na trougao e sad nisam razumeo na ovom drugom snimku da li je samo izbusio rupe na postojecem trouglu ili mora da se kupi drugi poseban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Februar 11, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izbušio postojeći most Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Februar 11, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan pa to je relativno lako valjda je i sigurno.Rekao mi je i kolega iz kg koji je to prepravio na svom motoru da ce mi poslati slike kako je on to napravio mada su i ovi snimci sasvim jasno prikazali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 11, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Brate ja ne vidim razlog da se to radi osim ako ne daj Bože nemaš problema sa leđima. No dobro, samo raiser-e da nabaviš i rešio si stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Februar 11, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto.Ako ti ne odgovara prodaš GSXF i kupiš GSF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Februar 12, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam malo mator za heblove vozio sam to na boldoru 900 jos 1986 a sad bih malo kao penzioner taze krstario Srbijom i sire.Nabavio sam veci vizir i mislim da bi uspravniji polozaj bio prijatniji i ugodniji za duzu voznju a nabavio sam ovaj besprekoran primerak 600 koji me skroz zadovoljava i snagom a cujem od ostalih da je prakticno neunistiv osim kod manijaka pa zato hocu ovo da prepravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...