Saler 1571 Napisano Februar 3, 2017 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan potpuno nova kaciga shark skwal trion velicina xl,kaciga ima led diode napred i pozadi koje mozete da podesite da sijaju non stop ili da trepere,pune se preko usb kabla koji dobijate,poseduje i suncane naocare,cena 170eur tel.060/666-00-36 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 3, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jbg,da je l' oooma bi je uzeo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa i jako dobra kaciga...ja sam ipak uzeo pred novu exo 510...bila na snizenju 25000 dal sam pogresio neznam a ova skwal mi se uvek svidjala ...srecna prodaja...cena je ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovu kacigu i prezadovoljan sam e sad ne vozim neki RR tako da ne znam kako bi se ponasala na 300km/s ali na brzinama do 150 je super. Kostala je 30.000din ne znam sad . Sent from my LG-H831 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...