Dejan88 2534 Napisano Februar 23, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Kazu sutra kisa, a i u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasaFZ1 7 Napisano Februar 23, 2017 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki gsx s1000f Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam youtube, one snimke sa kacige! Takođe..... svaki dan evociram uspomene. A možda paden i neka ideja za turu Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Februar 23, 2017 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Danas vratio accu i otisao dopuhati gume, ali mi se nesto nije dalo odmah u garazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 24, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo taman nakon sto stigao kuci krenula kisa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Februar 24, 2017 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec napravio petstotinak kilometara u ovoj 2017 oj. Jutros odem sa motorom u pola sest na posao koji mi je udaljen 20 km, ali danas kad sam se vracao malo sam pokisao, jbg losa procena. Ne znam sto me svi danas nesto cudno gledaju po onoj kisi, nije mi jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Februar 26, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje voznje do Avale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 26, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Danas do Jadrana. Muggia, Italia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 26, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 26, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan To mi je tava. Nekad posluži i za satelitsku. Super za kampovanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Mart 4, 2017 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Mart 5, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Radomire sta bi sa KLX-om? Nadam se da nije veliki problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Mart 6, 2017 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Radomire sta bi sa KLX-om? Nadam se da nije veliki problem? Ma sitnica, ali propade vikend Jel' se neko vozao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...