stefi12 2 Napisano Januar 21, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR 50 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ovu temu sam postavio u delu "Kineska imperija" iz tog razloga sto nemam dovoljna para da pazarim neki brendirani skuter. Na raspolaganju imam oko 350-400e pa sam mislio da iskoristim ovaj zimski period za kupovinu dvotockasa. Realno je, da za ove pare, jedino mogu da pazarim nekog mladjeg, polovnog kineza, osim ako nemate neku sugestiju za brendirani skuter u gore navedenom cenovnog rangu. Skuter bih koristio iskljucivo za male relacije tipa: Vidikovac-Kosutnjak-Zarkovo-Ada itd. Ono sto mi se svidelo na oko, sto bi rekli, je recimo Sprint Eagle ili Hawk, tu i tamo neki Keeway. Sto se tice oglasa za mene je to sve macka u dzaku . Da li 2t ili 4t nisam ni sam siguran. Malo sam proguglao i video da je 2t agilniji ali zahtevniji za odrzavanje dok je 4t malo sporiji i jeftiniji za odrzavanje. Naravno pricam o skuterima do 50 kubika. Svaka Vasa preporuka je dobro dosla. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 22, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam proslu zimu trazio po netu skuter 50 ccm i razocaran sam.Cene ogromne .Ja sam kupio sprint basic nov 630 e,prodao ga 2011 za 380 e sa 1500 km,salonsko stanje.Da sam zadrzao skuter i sad ga prodajem kostao bi isto jer su takve cene na trzistu sto je sumanuto.Na trzistu cim se pojavi nesto 2009 odma se proda narocito ako je izgledom dobar.Skoro sve su malo stariji od toga i uglavnom su od drugpg vlasnika.Lose izgledaju posto se kinez jednostavno pohaba maltene od stajanja,hrom farba,gume,rdja i jednostavno nema nista lepo.Meni je bio najveci problem sto su svi na bele tablice i 99% njih nema nista osim neoverenog ugovora pa motor moras da kupis od prvog vlasnika ako hoces da ga registrujes.Najveci problem je sto prvi i drugi vlasnik često nemaju COC OBRAZAC-KRUCIJALNO ZA REGISTRACIJU.Potvrda o brzini do 45 vec dve godine nije dovoljna za registraciju ali u praksi u nekim mestima sup jos uvek radi po starom.Coc orazac vazi sa svaki skuter pojedinacno i mnogi proizvodjaci ga vise ne izdaju-mozes da bacis skuter u kanal a ,neki naplacuju i po 150 e,.Ako mislis da ces to resiti tako sto ces kupiti kao i drugi nesto na bele tablice sa nekim fiktivnim ugovrom jer je i jeftinije opet ima zajeb-nemozes da izvadis osiguranje-moze samo prvi vlasnik,a sta ako nece ili zivi 300 km daleko.Bez osiguranja nemozes u saobracaj iako vecina tako vozi ,a sta ako roknes potpuno nov mercedes sa testa vrelih guma kao sto se desilo na miseluku u ns pre par godina -oces da platis sve iz svog dzepa i jos kazne.Zato samo kupuj na zute table.Ja sam na kraju odustao od sve zajebancije i u sprintu kupio nov skuter i to sky trevis-jedini na koji sam mogao da sednem a da nesliznem napred i ne udarim kolenima ispod volanaProbao sm jedno 15 modela i odma ode dupe dolepa moras da se upres nogama sto je smrt za udobnu voznju.Mislim kad resis sve ovo ides na tehnicke detalje i kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan vidi tu u oglasniku prodavao je neko dal pežo ili apriliu baš za tako neke novce,što ti je bolja kupovina od bilo kog djindjilindji nejakog prevoza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da obavezno uzmes skuter od prvog vlanika...naravno, zute table - iskljucivo...sa belim tablama se svasta desava i ko zna sta je bilo u medjuvremenu...u svakom slucaju, bolje je uzeti polovan brendiran, nego novog kineza...od brendiranih skutera, zna se sta se uzima: Aprilia SR, Gilera Runner i Yamaha Aerox...ovi skuteri su sam vrh i nijanse ih razlikuju...tu su jos i Malaguti, Free, Kymco...naravno, Piagio agregati su u expanziji i kod nas su se pokazali pohvalnim...a i tehnicka podrska (majstor 0-24) su veoma bitni...prilikom gledanja skutera, obavezno povesti iskusnu osobu, koja bi ga detaljno pregledala...po potrebi, kad ga uzmes, detaljna kontrola (mozda i detaljna generalka) i onda znas sta imas i sedi i vozi, bez problema...a sto se tice potvrde, ako je skuter slabiji od 2,5kw, ne treba potvrda(iz licnog iskustava)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefi12 2 Napisano Januar 22, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR 50 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Videcu po oglasima sta se nudi. Pretpostavio sam da ce biti problema oko tih tablica Sto se tice brendiranih verovatno su to modeli stari po 14-15 godina. Ipak za ove pare tesko da mogu uzeti nesto mladje. Jos jedno pitanje: Da li se 2T motor cuje jace od 4T, i sta je po vama bolje uzeti od navedenih. Iskreno ne volim da se motor "dere" kada ga vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefi12 2 Napisano Januar 22, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR 50 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi se cini ok https://www.polovniautomobili.com/motori/9434837/aprilia-sr-karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 22, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti savetovao 2t. 4t kineski ide kao bicikl ,uzbrdo oko30kmh. Sto se tice buke nije nista spec bucan,osim ako ne radis nesto po tom pitanju. Ako budes imao para da na 2t uradis KIT imaces fino startan motor za gradske guzve ja sam imao oba motora i 2t i 4t kineski. Svakako 2t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefi12 2 Napisano Januar 22, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR 50 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti savetovao 2t. 4t kineski ide kao bicikl ,uzbrdo oko30kmh. Sto se tice buke nije nista spec bucan,osim ako ne radis nesto po tom pitanju. Ako budes imao para da na 2t uradis KIT imaces fino startan motor za gradske guzve ja sam imao oba motora i 2t i 4t kineski. Svakako 2t A sto se tice brendiranih? 2t ili 4t po pitanju buke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi se cini ok https://www.polovniautomobili.com/motori/9434837/aprilia-sr-karburator Nema kurblu...znači prepravljen na karb...ne bih se igrao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefi12 2 Napisano Januar 22, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR 50 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi se cini ok https://www.polovniautomobili.com/motori/9434837/aprilia-sr-karburator Nema kurblu...znači prepravljen na karb...ne bih se igrao... ok hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti savetovao 2t. 4t kineski ide kao bicikl ,uzbrdo oko30kmh. Sto se tice buke nije nista spec bucan,osim ako ne radis nesto po tom pitanju. Ako budes imao para da na 2t uradis KIT imaces fino startan motor za gradske guzve ja sam imao oba motora i 2t i 4t kineski. Svakako 2t A sto se tice brendiranih? 2t ili 4t po pitanju buke? Ako je bučan, samo se promeni vuna u prigušivaču...ceo poslić traje 2-3 sata... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefi12 2 Napisano Januar 22, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR 50 2007 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/9425412/aprilia-sr Da li je ovo ok cena za skuter ovog godista? Premasuje moj limit ali opet ko zna mozda padne neka pozajmica ako se ovo isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Odlična prilika...a i skuter je vrh ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...