spiri 68 Napisano Januar 2, 2017 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko moze da objasni koja je razlika izmedju 180-55-17 ik 190 -55 17 koja guma je bolja za svakodnevnu upotrebu Radi se o yamaha r1 rn12 Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 2, 2017 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je u sirini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 2, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan biće da je i u visini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Januar 2, 2017 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je u sirini...Svi znamo da je razlika u sirine. Ali me intetesuje koja je razlika u voznji sta dobijas sa sirom gumom. (Motor stabilniji bolje lezi u krivini) dali je bolje 180 ili 190 za r1 za svakodnevnu upotrebu? Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Januar 2, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan 180 je generalno dosta bolja u krivinama i motor je upravljiviji a 190 ima veci kontakt sa podlogom i stabilnija je.Na tebi je da biras sta ti je bitnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Januar 2, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran ali mislim da r1 fabricka nema sa 180kom kao ni jedna kosooka hiljadarka. Pogledas u manual sta moze na taj motor pa doneses odluku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Januar 2, 2017 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran ali mislim da r1 fabricka nema sa 180kom kao ni jedna kosooka hiljadarka. Pogledas u manual sta moze na taj motor pa doneses odluku.Mislim da je standardna 190-55-17 Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Januar 2, 2017 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Stavi tu koju je neki inženjer proračunao za taj motor (ona koja je standardna) i bićeš najzadovoljniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...