draki 2714 Napisano Januar 5, 2017 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na putu nazad sam naravno morao da stanem u Zaostrog da ja vidim gde su to Pišonja i Žuga praskali te strankinje Nisu ih praskali Pisonja I Zuga, nego Moke Odlicna voznja svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2198 Napisano Januar 15, 2017 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Zbrzio si malo kraj ali svejedno sjajna tura i dobar putopis. Imam dva pitanja: 1, U kom mjestu pored Makarske si kampovao? 2. Koliko ti je trošio motor na ovom putu? 1. http://www.autocamp-sirena.com/ 26km od Splita . Guzva na granici vjerojatno nije bila zbog izdavanja zelenih kartona, nego trening za Schengen pravila, udavise nas svih s tim. Nitko me nikad nije pitao za zeleni karton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Extra tura! Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...