grof 614 Napisano April 4, 2008 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo društvo fali mi ideja gde se provozati u nedelju 6.4. a da nije više od 250km u jednom pravcu, može pomoć i šta tamo videti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1436 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, ja se isto pitam kuda ici... ??? ??? ;D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano April 4, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Do Divcibara ti se uklapa u kilometrazu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš "usput" da obiđeš Adaševce / Batrovce - u tom kraju je spomen obeležja borcima sremskog fronta, izgleda kao veliki bunker, vidi sa auto-puta, na severnoj strani. Ne znam tačno kako se dolazi do tamo, nažalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 4, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan A do Lalajka u Lazarevac? Ako prima goste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A do Lalajka u Lazarevac? Ako prima goste? Ako cete u Lazarevac kod Lalajka ili negde juznije eto mene tamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 4, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A do Lalajka u Lazarevac? Ako prima goste? Tesko za ovaj vikend. Imam dosta obaveza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 4, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Gde god isao, zelim ti (vam) dobar provod. Ja veceras idem kod prijatelja da proslavimo sto su "postali trudni", a sutra nekako moram da se sredim da odradim radnu subotu :-\ , tako da cu u nedelju morati da odmorim kosti. A i plate nema jos par dana!!! A i bio bi red da malo vremena provedem sa svojima, nisam vec neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 4, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Uff pa de bas saad u nedelju. Mene ocekuje lagana voznja od jedno 5 minuta do Kosutnjaka, a tamo ceka ekipa sa mesom i vatrom. Malo da potpalimo... atmosferu. Svi dobrodosli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1436 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eh ta plata Nama danas u firmi saopstili da necemo dobiti platu - danas - nego tek u ponedeljak Mlogo su mi slatki A voznje su svake nedelje tako da opusteno ;D Hmmm...videcu veceras sa Grofom sta nam je ciniti jer i mene taj deo sa platom dosta ogranicava. Pun rezervoar, znaci 300km ukupno je OK a za jelo...pa jesce se smoki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano April 4, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Uff pa de bas saad u nedelju. Mene ocekuje lagana voznja od jedno 5 minuta do Kosutnjaka, a tamo ceka ekipa sa mesom i vatrom. Malo da potpalimo... atmosferu. Svi dobrodosli... ;D ako sve od obaveza zavrsim u subotu, eto me u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan opalila me prehlada inace bih ja za dva minuta nasao cilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano April 4, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neko mora nesto da predlozi,sutra je vec subota. Evo ja imam predlog,pa glasajte za ili protiv. Mozemo da idemo do drugara iz Svilajnca(MK road kings),naravno ako nas prime,pa da tamo organizujemo neku klopu. Mislim da vecina vas nije za to da se ide auto-putem,tako da bismo isli preko Malog mokrog luga,pa preko Grocke,Brestovika,do Smedereva,pa do Pozarevca,pa Vlaski Do,Aleksandrovac,Porodin,Kusiljevo i Svilajnac.Od Grocke do Smedereva bismo vozili uz Dunav,tako da mislim da bi to bila lepa tura.Ima li zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan o malo u moj kraj da svratite,,,bolji vam je put preko plane,,ko da ide preko zabara i ostalih sela,,,plana markovac svilajnac je bolji put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 8, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, al' tema je istekla paa... Ja neplanirano zapalio sa cicom na neko jezerce posle Avale. Malo ljudi, mir, tisina, samo je jos rostilj falio al nema veze, mesta za ispravku ima ;D ;D ;D Nleteh i na neke endurace al' ne znam dal' su ljudi sa foruma... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano April 16, 2008 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zakasnio sa slikama ali me djeneral ipak ubedi da ih okačim. Lok i okolina. I dunavac kod Perleza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Prijatne uspomene na lepo proveden dan. Hvala care! khm...grofe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1436 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, inace je Grof zaboravio da uslika i ucesnike ove voznje Neka, neka...slika ovcice pa slika polja pa slika reku a nas ko sisa. Kupicemo ti stado jedno pa uzivaj...ili hoces prasice mozda? Mislim, ne moras vijati jadne zivotinje po putevima samo nam kazi i resicemo sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano April 16, 2008 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Može, pa u meni čuči prikriveni paor.....................čuči i sere :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 17, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Može, pa u meni čuči prikriveni paor.....................čuči i sere :D :D :D O boze sveti... :o :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...