MostarRPM 23 Napisano Decembar 4, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno vozim Suzuki GS 500, odlucio sam da zelim neki malo jaci i noviji motor. Uzevsi u obzir moj skromni budzet koji cu imati kada prodam moj sadasnji motor i nadodam novca koliko budem mogao, uzeo sam u obzir SV 650, poprilicno je povoljan cijenom i sve u svemu cini mi se kao veliki brat GS-a. Uglavnom, imam par dilema, na primjer, da li je razlika izmedju prve i druge generacije 2002-2003+ vrijedna razlike u cijeni, koja je to zapravo realna cijena, na sta trebam pripaziti prilikom kupovine, i da li se isplati zaputiti van drzave (citaj: Italija) za jedan takav motor. Dodacu da mi se najvise svidja sport verzija druge generacije. Svaka pomoc je dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1997 Napisano Decembar 4, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Само мало, Suzuki GS500 V twin? Јел то постоји? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Decembar 4, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska i brzopletost, ovih dana jako puno citam o V twinovima pa sam malo polupao loncice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Decembar 4, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam nekad s varijantu stari model,u mnogo lepom sećanju mi je ostao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2485 Napisano Decembar 4, 2016 Andragog, 5066 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar i jako startan motor, mali potrošač, lak, pouzdan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Decembar 4, 2016 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno volim vise prvu generaciju, u S varijanti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 5, 2016 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ali je injection keva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14865 Napisano Decembar 5, 2016 Ne silazi, 6136 postova Prijavi odgovor kao problematičan ali je injection keva Vid' ovog narkomana on bi samo nesto ubrizgavao, samo neke injekcije, spricevi, igle... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Decembar 5, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan ali je injection keva Ma i ja se najvise lomim oko toga, volio bi ubrizgavanje,a i vise mi se svidja druga generacija S, s tim da prva koliko sam vidio moze da se nadje za oko 1700 eura, a druge vec nema ispod 2500-3000 ako ista valja, zato i pitam za pomoc, jer ako je razlika znacajna strpicu malo, a u svojoj muci sam poceo razmisljati i o uvozu, mada ne znam koliku razliku bi to napravilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2485 Napisano Decembar 5, 2016 Andragog, 5066 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Prva generacija se moze naci i za 1200 1300. Ja sam imao N model, S mi je kao punoglavac neki ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Decembar 5, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Prva generacija se moze naci i za 1200 1300. Ja sam imao N model, S mi je kao punoglavac neki ! Onda su ovi na Piku u Bosni malo bezobrazni sa cijenama, neki baja ga cak cijeni na 2250, mislim '99 godiste, nista specijalno sto se tice stanja -.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2485 Napisano Decembar 5, 2016 Andragog, 5066 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/9125485/suzuki-sv http://www.polovniautomobili.com/motori/pretraga?sort=price_asc&brand=2099&modeltxt=sv&city_distance=0&showOldNew=all&without_price=1 Verovatno da su u BIH skupli motori... Ovaj pobesneli maks bi sigurno isao za 1000e http://www.polovniautomobili.com/motori/8864895/suzuki-sv650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Decembar 5, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/9125485/suzuki-sv http://www.polovniautomobili.com/motori/pretraga?sort=price_asc&brand=2099&modeltxt=sv&city_distance=0&showOldNew=all&without_price=1 Verovatno da su u BIH skupli motori... Ovaj pobesneli maks bi sigurno isao za 1000e http://www.polovniautomobili.com/motori/8864895/suzuki-sv650 Zaista su povoljniji, a i puno je veci izbor, ja se trenutno raspitujem za uvoz iz njemacke kod jednog speditera, vidim da kod njih ima druge generacije za oko 2000, pa gledam koliko tu ima ostalih troškova jer nisam bas upucen u to, nikad prije nisam uvozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 417 Napisano Decembar 11, 2016 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Posto vozis GS koji je naked,mislim da neces biti zadovonjan polozajem na S modelu Sv-a. Drugar je imao 2001 S model i bio je mnogo udobniji od mog S modela 2008. Da bi na kraju od S modela napravio nesto sto moze da se vozi bez muke,stavio sam truugao i guvernalu on N modela,samo jos siru (LsL) i uzivao. Sto se tice agregata,glavna mana koja je resiva za par min je zastita prednjeg cilindra zbog prodora vode usled kraktog prednjeg blatobrana.Na novijem su fabricki stavili gumenu zastitu. No nemoj to da te sprecava da kupis stari. Glavne razlike: Stari/novi Celican ram/alu Vodeno hLadnjenje/vodeno+hladnjak ulja Dve svecice/cetiri svecice Karburator/direktno ubrizgavanje 68ks/72ks (itekako bolje poblaci noviji) Neka neko dopuni jos detalja ali u principu je to to.Koji god kupio uzivaces. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Mart 25, 2017 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, postavicu ovde posto se radi o SV-u, u toku sledece nedelje idem na sajam i planiram da pazarim novu zadnju gumu, dvoumim se izmedju Michelin Power Pilot 3 i Dunlop SportSmart 2, cena im je skoro ista, oko 16,000din, koja je po vasem misljenju bolja, u obzir dolazi i neka treca u tom cenovnom rangu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 25, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam "N" varijantu 2007 god. i bio sam prezadovoljan. Odlicno poteze, malo trosi i prasta sitne greske. Sto se mene tice, ako neces sa njim na trke sve ti je jedno dal je noviji ili stariji model ? Drugar je imao stariji model sa karburatorima, i dosta smo putovali zajedno (Crna Gora, Rumunija, Bec, Salzburg). Razlika u potrosnji je bila svega 0,5L/100km, toliko je njegov sa karburatorima trosio vise. Oboje smo putovali sa lepsim polovinama i sa dosta prtljaga. U potezanju i nema neke velike razlike, pogotovo kad se putuje sa njim. Ima dovoljno snage i odlicno ubrzanje za preticanje. I njegov je bio "S" model pa je stavljena sira guvernala. Mislim da je kod nas SV ubedljivo najjeftiniji, zbog cega nemam pojma ??? Preko su vise cenjeni nego kod nas, zato su i skuplji. Najverovatnije zato sto kod nas klinci jure R-ove da sa njima zuje od kafica do kafica, a stariji opet velike putne motore. SV-650 se tu ne uklapa ni u jednu grupu, on je po meni neka zlatna sredina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...