Pera kameni 17 Napisano Decembar 3, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih kao sto naslov kaze fejzera ili bandita, ali u prvom planu je fejzer 600. Okvirno prema mom budzetu od 98 do 2003 godista. Pa ako ima neko da ponudi ili preporuci dobar primerak koji je ocuvan i redovno odrzavan motor neka javi. I samo dolaze u obzir registrovani motori, i da se vode na prodavca. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Decembar 3, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u http://www.3t-racing.com/ par dobrih komada, a nije ti ni daleko. Svraćao sam u četvrtak,baš su napunili salon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Decembar 3, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod Gagija nedavno i bas sam gledao motocikle. Imaju dva fejzera i jos dosta drugih marki i modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...