feelgod 243 Napisano Decembar 3, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih bocne kofere iz naslova. Posedovao sam ih ali su otisli sa jednim od bivsih motora, nakon njih sam imao i Kappa K40 ali nekako su mi ovi manji bolje legli. Ako neko ima i zeli da proda neka da neku ponudu na PP ili Tel. 062/21-40-60. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Decembar 16, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I dalje trazim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Decembar 30, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da podsetim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Januar 6, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio, hvala na paznji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Decembar 12, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto je motor ponovo otisao sa ovakvim koferima, trazim iste (uslov bio da ostanu na motoru). Ukoliko neko ima slobodno ponudite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Jul 25, 2018 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko neko ima ovakve kofere a zeli da ih zameni za top case neka me kontaktora. Naravno zamena vazi uz moju doplatu. Hvala unapred Motocikli | Oprema i delovi : Kofer Givi E36 plavi 22.03.2020 - ID 92783324 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Prodajem Givi E36 plavi kofer namenjen za jednu kacigu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Mart 26, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ode Givi E36, tako da ako neko ima bocne 21nice za ne previse love stojim na raspolaganju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Maj 19, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne zaboravi, ako neko ima neka javi. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Jul 22, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Up. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeni u DE. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...