zuna89 193 Napisano Novembar 28, 2016 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan XT 600 Z 3AJ U delovima...Delimicno havarisana...Sve sta vas interesuje od delova pitajte ovde ili na 0642091711 sms,poziv ili kako god...dobicete info u najkracem mogucem roku,slike i sve ostalo... U ponudi imam i jos dosta delova od masine XT 600... Branko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 29, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro motorče... Koliko je havarisan? Srećna prodaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ugrubo...osteceni stapovi,prednji tocak,rezervoar,plastike neke prsle...ajde sve bi se to sredilo ali najgore od svega je sto je ram pretrpeo udar sa bocne leve strane i ukrivio se...godinu dana sam se dvoumio da li da je sredim ili prodam...ali uzeo sam u medjuvremenu africu i legla mi je ok...a i dva motora da imam to mi je malo mnogo sa finansiske strane,tako da sam odlucio da je rasprodam...jesam je sredio bio extra,i odlican je motor ali sta da se radi,nije se dalo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 30, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je ostala moja Tenera, lako bi se mi dogovorili da ovu uzmem od tebe pa da od 2 napravim jednu zlo dobru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Nesta od delova u ponudi Sajla obrtomera,stitnik lanca,prednje viljuske(nisam ispitivao detaljno ali mislim da su stapovi krivi...ali imam druge neostecene,kao i drugi set opruga i ostalih delova iznutra,tako da to moze lako da se prepakuje...inace ove viljuske imaju hod 255mm,za razliku od maadjih xt modela koji imaju hod 225mm) Komplet menjac od novijih modela,u veoma dobrom stanju...sa poboljsanim-sirim zupcanicima koji su bili problematicni na ovom modelu Bregasta u odlicnom stanju Komplet glava u odlicnom stanju Poklopac glave sa klackalicama Prednja maska sa farovima ne ostecena Uljna pumpa,sa poboljsanim protokom,imam 2 komada Stitnik prednjeg diska Lancanik 14 zuba Dekla kvacila Air box sa original yamaha filterom u njemu Karbovi u dobrom stanju Korpa kvacila(sa pripadajucim zupcanicima sa radilice...prenosni odnos 31/74) u solidnom stanju Lancanik 16 zuba Mehanizmi za obrtomer Namotaji za novije modele,posle 90e Lezajevi masine(radilice i menjaca cini mi se ) images hosting Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Komplet zadnji tocak 18'' Alu zastita masine Korpa kvacila sa pripadajucim zupcanicima radilice od novijihi modela posle 90e,prenosni odnos 34/71 Prednji disk NG,bio na motoru svega 500km,pod sumnjom da je kriv,nosen na magnetnu brusilicu,stanje-kriv svega jednu stotu (0.01mm),sto je fabricka tolerancija Zadnji amort,sa stelovanjem preloada u rebounda...TRW Lucas High korman...Ablender od novijih modela(koji ima taster za blicanje,koji stari nije imao) sa promenjenim konektorima za 3aj model...kontakt brava Satovi,neosteceni Sediste,tapacirano,sa gornje strane hrapavi neklizajuci materijal,sa boka eko koza Migavci...4 komada photo uploading Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 22, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para za korman? I posto migavci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 22, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para za korman? I posto migavci? Vidi ovog odma bi korman ocu ja korman imas i PP, ako nije painkiler poslao da ga zeznem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 22, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para za korman? I posto migavci?Vidi ovog odma bi korman ocu ja korman imas i PP, ako nije painkiler poslao da ga zeznem. Prepustam korman kolegi Mind-u... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Januar 22, 2017 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ja poslao pp jos nocas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 22, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ja poslao pp jos nocas A bog te, pa spavaj covece, sta radis na forumu u sred noci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Momci izvinjavam se ali baltrekk je bio najbrzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Februar 18, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Alu zastita masine, moze li za xt iz 96.god. l koliko kosta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 246 Napisano Februar 18, 2017 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Farovi jesu li slobodni i cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 7, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Stigla šaltalica. Ko bobNbona! Hvala Branko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Up...Jos uvek dosta delova u ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...