Sith 66 Napisano Novembar 24, 2016 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan E ovako.... Cistim garazu pa se naslo nekih sitnica koje mozda nekom budu interesantne. 1. Prodajem 4 gume. Dimenzije su 235/65 R17 sve cetiri. 2 Cooper discoverer(Made in USA) sa oko 4-5mm sare m+s, i 2 Savero ( kineske) sa oko 10mm sare m+s- prakticno nove. Gume su bile na mom autu ali sam kupio nove proletos pa ove idu na prodaju. Dotovi se vide na slikama. Cena 100e sve 4 naravno 2. Cd uredjaj-fabricki za Mercedes Ml w164. Stanje - kao nov. Da napomenem da ne cita mp3 diskove vec samo audio. Cena 50e 3. Instrument tabla za Mercedes ML w164 280cdi. Gornji displej bord kompjutera ima mrtvih piksela pa sam je zbog toga zamenio. Da napomenem da su slova i brojevi citljivi i da tabla savrseno radi. Cena neka bude 60e Br. tel. 064/1950000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Novembar 25, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan izvini, ali ko će ko vozi ML da kupuje polovan neispravan CD i neispravne cajgere? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan izvini, ali ko će ko vozi ML da kupuje polovan neispravan CD i neispravne cajgere? Čovek reče da je CD player kao nov, a da cajgeri rade samo ima mrtvih piksela... PS: Neki nakupac koji trguje automobilima kontam da bi ovo uzeo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 25, 2016 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Mrle nisi pazljivo procitao... Cd je ispravan i najnormalnije radi, napravili su ga tako da cita samo audio diskove. Cajgeri nisu niespravni i kao sto sam vec naveo tabla radi i citljiva je skroz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...