Astral 6236 Napisano Novembar 6, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, Buduci da kolega Milos-v, nema dovoljno postova umesto njega da kazem da poklanja zimske gume 205 55 16. nisu u nekom stanju ali nekome mozda mogu da posluze. 2 su bridgestone blizzak,2005god,2 su barum polaris3 2011godiste. Jedini uslov je da ko se bude prvi javio dodje kod njega na adresu po gume da ne salje.On se nalazi u Beogradu u Jerkovicu. Posaljite ovde poruku da svi znaju ko se prvi javio pa ce te se dogovoriti oko preuzimanja. https://postimg.cc/gallery/1uwep0tem/ 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Novembar 6, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan meni bi trebale za audi a6 iz 2004 a iz medakovica sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 6, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan meni bi trebale za audi a6 iz 2004 a iz medakovica sam Pamti pa dobrim vrati,mozda nekom kolegi zatreba slep. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 6, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan meni bi trebale za audi a6 iz 2004 a iz medakovica samOk tvoje su onda, kontaktirace te milos na pp Sent from my 6037Y using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 7, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Gume otisle novom vlasniku. Zakljucavamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...