pile 1006 Napisano Novembar 1, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima polovan neka ponudi Greota mi da mi akumulator preko zime propada letos stavljen nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Novembar 1, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Imam klasičan punjač za kola sa ampermetrom na njemu, mogu da mu podesim jačinu struje kojom se puni. Ja moje unesem u kuću kad se oprostim od vožnje i dopunim ih. Posle ih nakačim na 45 dana da se dopune i tako do pred sezonu kad ih vraćam u motore. Kineski aku fabrički sa skutera evo već šestu sezonu odradio bez dopunjavanja u sezoni ali je sad za zamenu. Fabrička Yuasa evo već osma godina i nikad struje nije zafalilo. Koliko će još - ke vidimo. Eto bez pametnog punjača izdržali ovoliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 1, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja unesem na kraju sezone,ostavim u stanu na toplom,na prolece montiram i cao.Ne znam otkud te price oko dopunjavanja,tralala... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 1, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan ja unesem na kraju sezone,ostavim u stanu na toplom,na prolece montiram i cao.Ne znam otkud te price oko dopunjavanja,tralala... Tacno tako. Eventualno, dopunim jedared pre montaze na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8152 Napisano Novembar 2, 2016 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan ja unesem na kraju sezone,ostavim u stanu na toplom,na prolece montiram i cao.Ne znam otkud te price oko dopunjavanja,tralala... Boga mi ne znam kako ti ispuva iako su mi motori u garaži i nikad ispod 15 C, iz tih razloga ih i ne skidam, oslabe i teže verglaju. Možda bi i upalili ali bi nedovoljno radili pogotovo u mestu da e adekvatno dopune. Dopunjavao sam ih a klasičnim punjačima ali ove godine sam nabavio "pametne". Posle boravka na moru od 25 dana upalili na "pola ključa" kao da sam ih juće vozio. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Novembar 2, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno od clana Nesa-St Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Novembar 2, 2016 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa sreću momčino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Novembar 3, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan A koliko kosta taj pametni punjac... nemora tacna cena, nego od do... cisto info da imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8152 Napisano Novembar 3, 2016 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan A koliko kosta taj pametni punjac... nemora tacna cena, nego od do... cisto info da imam. https://www.louis.eu/artikel/procharger-charger-and-diagnostic-unit/10003695?list=104122987&filter_article_number=10003695 Odlični su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...