Borhez 85 Napisano Octobar 31, 2016 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekome od forumasa bude zanimljivo, Prodajem svoj Ford Conect, 2007god.Kod mene je nekih 5god, na satu ima oko 190.000km.Za svo ovo vreme, nikakvih problema nisam imao.Auto nije farban i sredjivan za prodaju.Nikada nije bio havarisan.Registrovan skoro godinu dana. Negativno: -neispravan el.motor podizaca suvozacevog prozora -na parkingu me je zakacilo drugo vozilo, osteceno zadnje svetlo i branik, svetlo kupljeno novo, branik cu srediti ( nije mnogo ostecen, plastican deo ) Pozitivno: -4 skoro nove zimske gume -uradjen mali servis 31.10.2016. -sredjen prednji, zadnji trap i kocnice -nov akumulator -nov alternator -fabricki grejaci u sedistima -el.retrovizori sa grejacima Forda sam koristio za potrebe kioska brze hrane i nikada nije bio pretovaren ( nosivost 900Kg ) Prodajem ga jer mi ne treba veliki pick up, pa moze i zamena za manji auto ili van. Posto je oglas na moto forumu, moze i neka zamena za skuter do 49ccm, treba mi za dostavu hrane. Cena:3.990e 063/492-951, moze sms, viber Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Octobar 31, 2016 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan na ime ili na firmu?Koji je motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Octobar 31, 2016 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan na firmu, motor je 1.8 tdci od 90ks. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Novembar 6, 2016 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Nije vise na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...