pile 1011 Napisano Octobar 26, 2016 (promenjeno) Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan drugi vlasnik motor kupljen tu sa fouma http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105623-suzuki-b-king-2009/?hl=king motor u dobrom stanju nikakvih nikad problema nisam imao lanac lancaniti dobri gume stavljene nove i odvozano na njima do grcke i nazad auspusi ada race,naravno i fabricki su tu akumulator stavljen nov nema ni god dana 2 kljuca mra vizir poklopac sedista i sediste registrovan do 9.2.2017 cena 6000 0606719075 motor se ne prodaje zbog odlaska u inostranstvo ili nedostatka vremena za voznju... motor se prodaje iz razloga sto sam citao dosta putopisa pa sam za sledecu godinu odlucio sa par drugara putovati malo po africi i aziji zbog toga bi da promenim tip motora Promenio Octobar 26, 2016 član pile 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 63 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos i neku okvirnu cenu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Decembar 13, 2016 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Mart 1, 2017 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Moze lock "Mogu reci da mi je ovo prvi motor za kojim mi je bilo zao kad su ga utovarali" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...