Shvaba1985 0 Napisano Octobar 15, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima! Interesuje me kakva such vasa iskustva sa skuterima ove marke,pronasao sam jedan na oglasima pa se razmisljam da kupim.Inace to bi mi bio prvi skuter pa zato i ne bih ni nesto skupo ni zahtevno pa sam se odlucio za kineza za pocetak pa kad skupim finu kintu onda i nesto kvalitetnije. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Octobar 15, 2016 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skupljaj kintu, mani se kineza....bices mnogo srecniji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedCloud 24 Napisano Octobar 16, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd,Dušanovac Motocikl: Suzuki GSF 600N BANDIT nekad,sad 400 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam,vozim ga 2 godine i presao sam 6000 km,kupio sam ga polovnog od coveka koji ga skoro nije ni vozio,za 3 god kod njega je presao 2000 km. Nisam imao neke vece kvarove. Menjao sam mu oba prekidaca stop svetala na rucicama,i radio sam mu paknove na zadnjem tocku i zamenio sam mu kumulator. Jednom goidsnje mu promenim ulje i svecicu. Plastike nisu nekog kvaliteta,kao kod kvalitetnijih skjutera. Moj je 4 T i ima kit na 70cc. Max brzina mu je 65km. Generalno sam zadovoljlan s njim za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Octobar 16, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam prosle godine ovasj skuter,presao smesnih 100 km i nisam ga vozio jer imam drugi motor i jos jedan koji sredjujem.Prezimio sa drugim motorima i na prolece prodam ga drugaru sa 9000 na satu.Za manje od pola godine presao je 5000 km i motor sad ide brze nego kad je bio kod mene a nije mu nista radjeno po pitanju mehanike.stavljen je nov kais,novo ulje,varijator,gume i ofarbao plastike ispod sedista.Vozi ga svaki dan bez problema. Ako naletis na ocuvan skuter lepo ces se navozati ali je dosta i onih izakanih.Skuter je inace 125c.Srecno sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...