orlovi 598 Napisano Octobar 15, 2016 Stara Garda, 278 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Stoji i skuplja prasinu..Nije po mom ukusu i ide na prodaju.Originalan iz Svajcarske sa svom pratecom dokumentacijom.Nije jeftina kopija.Neogreban.Keder takodje. 50e...Ponude na pp.. Greska u naslovu..Honda CBR 1000 F modeli F2 i F3.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Octobar 16, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlican! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 598 Napisano Octobar 16, 2016 Stara Garda, 278 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za bocne nosace kofera ,za isti model+doplata,moja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Octobar 16, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan viziri za hondu do 1992/92 i nakon toga su razliciti kao i viziri za prvi model. Trebalo bi da napises o kom se modelu i godistu tacno radi jer sve tri serije imaju razlicit raspored rupa i dizajn. Tako i meni pomognes da se odlucim. U stvari najbolje postavi sliku modela cbra za koji je. Tu onda nema dileme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 598 Napisano Octobar 16, 2016 Stara Garda, 278 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan F-3 Dual cbs.Na fotofrafiji je vizir koji se prodaje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1753 Napisano Octobar 16, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan F-3 Dual cbs.Na fotofrafiji je vizir koji se prodaje.. Da mi treba ovo (ovaj vizir), i da sam video fotku vizira na motoru, gotovo sigurno bih ga pazario. Sa druge strane, fotke samo vizira sa pocetka oglasa su ti uzasne, blede, mutne, bolesljive, i najverovatnije bih prekocio dalje citanje. Kojom peglom li si fotkao vizir za oglas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 598 Napisano Octobar 16, 2016 Stara Garda, 278 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan F-3 Dual cbs.Na fotofrafiji je vizir koji se prodaje.. Da mi treba ovo (ovaj vizir), i da sam video fotku vizira na motoru, gotovo sigurno bih ga pazario. Sa druge strane, fotke samo vizira sa pocetka oglasa su ti uzasne, blede, mutne, bolesljive, i najverovatnije bih prekocio dalje citanje. Kojom peglom li si fotkao vizir za oglas? Pa barem ti znas da sam mehanicar a ne fotograf.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Octobar 17, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Da trojka, meni ne pasuje ((( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 598 Napisano Octobar 20, 2016 Stara Garda, 278 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan 40e... Ispod ovoga nece ici.Neka stoji na ormanu.Za rezervu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 598 Napisano Octobar 21, 2016 Stara Garda, 278 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za bocne nosace kofera ,za isti model+doplata,moja... Moze i Bluetooth za Flip kacigu'+doplata.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...