spadalo 10 Napisano Mart 7, 2020 U prolazu, 17 postova Lokacija: vrsac Motocikl: honda hornet,jamaha xz 550,honda cm 125 kavasaki zr 7 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, N.F.S. said: To je SC21, sta ti od delova treba drug? 12 god sam je vozio, nakupilo se svacega posalji mi broj telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spadalo 10 Napisano Mart 7, 2020 U prolazu, 17 postova Lokacija: vrsac Motocikl: honda hornet,jamaha xz 550,honda cm 125 kavasaki zr 7 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, spadalo said: posalji mi broj telefona treba mi prednji levi zmigavac i jos neke sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Mart 7, 2020 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Od plastika sta sam imao razdelih... Imam bobine sa kablovima (na moju 1000f sam ugradio one stick tipa, sa 1000rr), imam negde i spaner lanca, obe felne, bregaste obe (ko zna u kakvom su stanju sada)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...