ApeX_DivisioN 104 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto u naslovu pise dajem gumu za kros 18 incha kramponjara do jaja. Sutra ostale informacije slike, sirina, marka, itd... Pa kome treba nek navali za Kikindu ili se mozemo dogovoriti oko slanja. 063-10-60-385 cena prava sitnica ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 1, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan meni bi mozda trebala, daj sliku u sirinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika Guma je : MITAS C04 Dimenzije: 110/90-18 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e, u pi.q materinu! taman sam hteo da je uzmem, jer imam istu takvu saru, na zadnjoj, moja je zadnja kramponka. kad ono prednja mi je 21 col. nemoze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano April 4, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za gumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za gumu. Dodji po nju ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan POKLONJENO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...