Kosta86 122 Napisano Octobar 11, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dvodelni kombinezon marke Giudici koji daje 10 konjskih snaga i garantuje dobra vremena na Navaku jer je navikao da se vozi ispod 1:30 Ima grbu, ne smrdi i jako je mekan i kvalitetan Malo sam ga izgrebao kada sam ga prvi put obukao i pao na Avalskom putu sto se vidi na slikama i ide bez slajdera jel sam ih potrosio. Vozen je jednom na ulici i jedno 10 puta na Navaku za dve sezone 2014. i 2015. Kupio sam ga od Raje iz Mladenovca koji ga je probao i nije mu odgovarala velicina i ja sam prvi vlasnik. Ja sam visok 186cm i tezak 78kg i bio mi je taman samo su mi nogavice bile malo krace jer imam nerealno dugacke noge. Znaci za osobu oko 185cm i 80kg. Cena za kombinezon je 150e fiksna a za one koji vole da se cenkaju cena je 180e eura i nije fiksna pa kako zelite telefon 063/608-789 Kosta 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...