ZokiVuki 10 Napisano Octobar 1, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, imam problem na cerkinom skuteru naime, nakon stajanja od par dana motor ne pali ni na dugme ni na kurblu. Skontao sam da kada skinem crevo sa rezervoara od vakumskog prekidaca i stavim drugo i posisam /povucem/ vratim nazad originalno, problem se resava. Znaci iz nekog razloga motor ne vuce vakum da otvori dotok goriva. Crevo sam proverio i radi, nema ostecenja.Ovo se jedino manifestuje nakod par dana stajanja, pri svakodnevnoj upotrebi nemam problem i pali lepo.. Jer se neko susretao sa ovom anomalijom, da mozda zna preporuku ili resenje ?? Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 550 Napisano Octobar 1, 2016 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put zatvorite otvor na airbox-u rukom ili nekom krpom i onda probajte da upalite. Meni se na istom skuteru desava da nece da upali nakon nekoliko dana stajanja i na ovaj nacin ga upalim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Octobar 2, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru..ovoga se nisam ni setio, probacu tako.. Po napisanom onda imamo isti problem hehe.... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Octobar 14, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je samo rukom napipati usis vazduha i zatvoriti ga i pali posle sekund dve cima nabije kompresiju. Naravno ako su kablovi i svecice ispravni Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...