MotoBokce 204 Napisano Avgust 22, 2017 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vmax ozivljen posle 10 godina. Inace u vlasnistvu mog kuma. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! ti i kum kao i moj kum i ja kad krenemo u voznju. Vmax i Bandit i isto motori rastavljeni potpuno, sredjeni i sastavljeni u nasoj garazi nego, jel i tvoj kum tvrdi kako je Vmax napravljen da ide samo pravo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Avgust 22, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Impresivno. Vrh motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 23, 2017 (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za RADOVE ! Inače sam ti poslao poruku al verovatno nisi video Promenio Avgust 23, 2017 član gox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Avgust 25, 2017 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta znam, za pravac je i napravljen i tu najbolje ide al on je vanserijski ludak za voznju tako da ga pegla i po krivinama dosta.. Eto vidis super, ispratio sam jos odavno temu o banditu lepo izgleda. gn sam radio po porudzbini, po ukusu vlasnika. Trenutni projekat mi je katana 550 i vlasnik zeli da izgleda kao na jednoj od slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Septembar 20, 2017 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1305 Napisano Septembar 20, 2017 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Septembar 20, 2017 Drug član, 4159 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi od one vfr-ke?Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Septembar 21, 2017 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ako mislis na vf1000r, to mi je od drugara.. Ovoj hondi je uradjena generalna pre par godina i tek sad jeupaljena da radi kako treba, karburatori su bili u losem stanju.. jako mi je drago da sam doprineo ozivljavanju jos jednog prelepog oldtajmera koji je inace na prodaju. https://www.polovniautomobili.com/motori/10745555/honda-cb750c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Septembar 21, 2017 Drug član, 4159 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Da, na nju san mislija. Vf1000r plavo-bila...Lipa samo tako.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Decembar 17, 2017 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Katana je pri kraju. ostale su jos neke sitnice da se odrade samo... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3881 Napisano Decembar 17, 2017 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bodu mi oči dva zarđala šrafa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbob 23 Napisano Decembar 17, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: kawasaki er-5 Prijavi odgovor kao problematičan extra jedva da cekam da vidim zavrsenu ! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 14, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 5/19/2017 at 17:42, MotoBokce je napisao: Aktuelno... - 1300 eur Rado bi posjedovao taj Suzuki,ali nemam dvojno drzavljanstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN MOTORCYCLES 46 Napisano Mart 26, 2018 moto-raven.com, 100 postova Lokacija: Palić Motocikl: Kawasaki VN 1700 Voyager, Kawasaki GPZ 900 R, Yamaha XS Eleven 1100, Suzuki GSXR 1000 L7, NSU OSL 251, BMW R 1150 R Rockster 80 Edition, NSU Prima III, Piaggio Vespa T5, Piaggio Vespa NV 150, Honda CBR 900 RR SC 28, Kawasaki W800 Street, Honda XL 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.9.2016. at 10:24, spredrag je napisao: Ovaj bliži bi trebalo da je NSU Max, a onaj iza je Pretis (NSU Maxi). Dva vrlo slična, gotovo identična motora, ali je Max ređi i ide malo bolje (250ccm), pa je ujedno i skuplji od manjeg i mlađeg brata, Maxi-ja (175ccm) Pozdrav svima i bravo za oživljavanje jedne od legendi Kawasaki-ja. U slobodno vreme, pokušavamo da radimo nešto slično......nekoliko "projekata" je uspešno završeno, kao na primer legendarni Kawasaki GPZ 900 R na slici ispod: ....dok se sa druge strane već dugo, dugo bavimo restauracijom retkog NSU OSL 251 ( zato najviše i pišem....nekoliko puta je pomenut )......potrebno je mnogo znanja da dijamant na slici ispod od "nebrušenog" postane "brušeni": Mislim da je generalno najuzvišeniji "moto-čin" dovesti klasik ili moderan klasik ( youngtimer ) u stanje u kakvom je bio kada je izašao iz fabrike. Veliki pozdrav svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Novembar 6, 2018 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da se pohvalim da sam oziveo jos jedan vrlo vredan i znacajan motor. U pitanju je Vmax EGLi. Motor nije upaljen 10 godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Novembar 6, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke Izmamio mi je osmeh, koliko lep i neobičan motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan lepotica. odakle je motor? vrlo rado bih stupio u kontakt sa vlasnikom ako je moguce, da vidim jel moguce napraviti kopiju ralice za moju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Novembar 6, 2018 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Letovanje, 20 dana. 2500km, Zemun, Velika Plana, Skopje, Ohridsko jezero, Neos Marmaras, Dojransko jez. Vlasinsko jezero, Zemun.. Autoput 110-130, devojka, ja, prtljag, potrosnja nije prelazila 5l. Naravno najbolji jedan jedini VFR 750rc36 1992 sa 115 000km na satu. Veliko hvala Tediju i moto klubu Makedonija na gostoprimstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1361 Napisano Novembar 6, 2018 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, MotoBokce said: Letovanje, 20 dana. 2500km, Zemun, Velika Plana, Skopje, Ohridsko jezero, Neos Marmaras, Dojransko jez. Vlasinsko jezero, Zemun.. Autoput 110-130, devojka, ja, prtljag, potrosnja nije prelazila 5l. Naravno najbolji jedan jedini VFR 750rc36 1992 sa 115 000km na satu. Veliko hvala Tediju i moto klubu Makedonija na gostoprimstvu. Gledam slike i prepoznam vas, tebe i devojku, letos smo se sreli u Zrenjaninu - crveni RC46, kod poste , ajde seti se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Novembar 6, 2018 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ne, secam se naravno.. ;-) Pozdrav za Zrenjanin :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Novembar 10, 2018 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana sam konacno poceo svoj ''dream bike" projekat. U pitanju je Suzuki GS1000 iz 1979. godine. Motor sam dugo trazio, pre dve godine sam saznao za ovaj primerak kod Gedze na otpadu, naravno morao sam da ga imam, odmah sam otisao, potovario sve sto smo nasli od njega u auto i doterao kuci. I tako, uradio sam prenos odmah, i evo vec dve godine skupljam delove jer je motor bukvalno za otpad, unisten je, ali ja verujem u njega.. Fakticki sam kupio samo ram i masinu, s tim sto je zadnji deo rama isecen jer je nekada po navodima bio ubudzen auspuh u rep, a po celom ramu su izvareni nosaci oklopa od nekog era xD. Masina je ok, skinuta je glava, cilindri, klipovi.. Polako vracam ram u zivot, ne zurim nigde, plan mi je do proleca da bude gotov.. Za sad je namontirana prednja viljuska precnika stapa 37mm od nekog gsx-a sa stelovanjem tvrdoce, kao nova je, meni odgovara, aluminijumska zadnja viljuska od katane 1100, fabricki tockovi koje sam imao od ranije, i nesto malo dodatih nosaca je prebruseno.. Plan je da motor naizgled bude fabricki sa nekim neprimetnim modifikacijama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Novembar 10, 2018 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Novembar 10, 2018 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, neunistiva radilica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Novembar 10, 2018 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih u ovom pravcu otprilike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...