Guest zvedri Napisano Mart 31, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Zivo me interesuju prednosti i mane Yamaha TDRa 125, jer mi se blizi vreme "kupiti ili ne, TDR". Molim sve koji znaju nesto o njemu neka kazu (napisu) iskustva, price , podatke bilo sta kao i mozda neku preporuku od koga i gde kupiti. I jos nesto, na sta obratiti paznju prilikom kupovine ovog modela !? Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mana kod tih agregata je sto imaju slabu i tanku radilicu.Prilicno mekan agregat.A tek o friziranju tog agregata je besmisleno i govoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 1, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Spolja gladac - unutra jadac. Ja sam imao priliku da vozim TDR-Belgardu, i ide kao nenormalna, osim što niko nije mogao da utvrdi zašto stalno prokuvava motor i ako je sve bilo ispravno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...