Stole_018 70 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za člaonve foruma. Zovem se Stojan Stamenković, imam 17 godina, živim u Nišu i juče sam postao vlasnik motora Sachs X Road 125 ujedno i prvi ozbiljniji motor tako da sam sad uplovio u puteve motorista. Inače moj otac je član Moto Kluba Veterani 63. Padobranske Brigade. Nadam se da ćete mi pomoći da svaku nedoumicu razrešim. Još jednom, Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 20, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...