Pragoth 0 Napisano Septembar 14, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda vf750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekoliko problema, nadam se da nije nista ozbiljno. Posto se okolni majstori ne razumeju bas najbolje, odlucio sam da pitam ovde, mozda neko moze da mi pomogne. Imam problem sa paljenjem, kada se motor ne vozi dva tri dana tesko upali, treba mu dugo. Zbog cega bi to moglo da bude?Takodje imam problem sa prednjom vilom, levi amortizer pusta ulje. Receno mi je da je do semeringa, gde bih mogao da nadjem semering za taj model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 14, 2016 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Semeringe ima 3T racing u Balosavi, salju postom, za ostalo mora se pregledati motor ne moze na slepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pragoth 0 Napisano Septembar 14, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda vf750 Prijavi odgovor kao problematičan Semeringe ima 3T racing u Balosavi, salju postom, za ostalo mora se pregledati motor ne moze na slepo Hvala, potrazicu ih sad na internetu da narucim. Da li je velicina semeringa koja mi je potrebna 37x50x11?. Za ostalo cu se raspitati jos kod nekih majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pragoth 0 Napisano Septembar 15, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda vf750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko dimenzije semeringa tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...