nash 488 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan kako da stavim kvacilo a da ne moze da spadne? izgleda se sj**o konus na radilici ili se kvacilo malo rasirilo pa spada non stop, nikako ne mogu da ga namestim da radi. motor sam sastavio (doduse fale sedista), lepo je vreme a ja ne mogu da se vozim!!! ZNATE LI KAKO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan kako da stavim kvacilo a da ne moze da spadne? izgleda se sj**o konus na radilici ili se kvacilo malo rasirilo pa spada non stop, nikako ne mogu da ga namestim da radi. motor sam sastavio (doduse fale sedista), lepo je vreme a ja ne mogu da se vozim!!! ZNATE LI KAKO? Provjeri jel ti smrdan konus na radilici ili samo na korpi kvačila. Ako je na korpi nabavi drugu korpu i deri. Evo ti i par savjeta za sklapanje: dobro odmasti konus na korpi i radilici. Dobra je stvar sve namazati kmrvljenom kredom koja će upiti i zadnju masnoći, pa onda obrisati čistom i suhom krpom. Tad lijepo stavi korpu na radilicu i lagano ju lupkanjem čekića natjeraj na radilicu. Kad zašarafljuješ obavezno zablokiraj klip (drška čekića u ispuhu odlično radi posao) i dobro zategni. Ako ni to ne upali vjerojatno ćeš dobiti savjet da zavariš korpu na radilicu, ali to NIKAKO NE PREPORUČUJEM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao isti problem proklizavala je korpa konstantno pa sam morao uzeti novu,bila je oko 18e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 31, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je slucajno los konus na radilici,,izradluj ga tackasem i cekicem,,ako je los na korpi,,promeni korpu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao problema pre dve godine. Najbolje resenje je da uzmes novu korpu pastu za slajfovanje ventila i samo MALO!!! uslajfujes, ako slucajno preteras kao sto sam ja uradio moraces da kupujes ponovo korpu jer toliko pridje onom zupcaniku ispod da konus uopste ne drzi. Pre montiranja sve dobro operes i odmastis konus korpe lepo ugrejes(isto ne preteruj) i sve to lepo slozis i stegnes na 100Nm. Posle ovoga neces imati problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom ES-u je bila zavarena.Samo TS Chopper zna koja je muka posle to skinuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na odgovorima! sutra cu probati nesto da odradim posto sam danas izgubio puno zivaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Impuls 3 Napisano April 1, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Heh, kod jednog prijatelja smo pri rasklapanju TS-a pronasli parce zileta u konusu na korpi kvacila koji je bio izlizan. Tako je vozio bog te pita koliko pre toga. Dakle, savet za prvu pomoc - zilet. Samo "namotaj" ga po sto vecem obimu da pokusas da izbegnes " bacanje" korpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matto 0 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Medjimurje Prijavi odgovor kao problematičan tocno treba namazat kredo i lagano lupat dok ne sjede!negdje sam cital da su to zaje... u MZ-u!da nisu planirali na taj nacin iskonstruirat kvacilo,tako da je dandanas rezultat dosta zajebancije da se stavi gore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...