lemy 1104 Napisano Avgust 24, 2016 Drug član, 1098 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda Transalp 600 1992. God model PD06. Boja je Maroon ili na srpskom kestenjasta ali meni realno trula visnja. Motor je kod mene od kraja sezone 2013. Presao sam sa njim oko 10.000 km a od toga ove godine manje od 1.000km sto je i jedan od razloga prodaje a drugi je sto kupujem stan pa se svaki dinar dobrodosao. Kada sam ga kupio odmah je uradjeno sledece: Lamele I opruge kvacila (Lucas) Lanac i lancanici (D.I.D. i JT) Svecice I filter vazduha Kocione plocice I kociono ulje Nove Gume Automatski podmazivac lanca Pred pocetak ove sezone je uradjeno: Ciscenje I stelovanje karburatora Zamenjen antifriz Ugradjena uticnica 12V I nosac navigacije Nov akumulator Varta Redovan servis (ulje, filter) se podrazumeva Od dodatne opreme motor ima: Kofer Givi Maxia Roll bar Centralni stender Poviseni vizir Givi I dodatnu lamelu Automatski podmazivac lanca Nosac navigacije Uticnicu 12V sa USB Stitnici ricki Drzace za suvozaca (home made) Motor je mogu slobodno reci u veoma korektnom stanju (vecina ljudi koja ga je videla kaze da je u odlicnom za to godiste) Ima povrsinskih oziljaka jer nije nov motor vec motor star 24 godine I mislim da je to sasvim normalno. Plastike su citave sa sitnim ostecenjima, sve zabice su na broju, lepo leze,nista ne strci. Motor nije lomljen,kriv ili tako nesto. Radi lepo, pali na dodir kao prava Honda ne trosi ulje, potrosnja 4.5-5 l/100km (ja vozim penzionerski 90-100km/h). Motor je u stanju sedi I vozi. Od ulaganja za sledecu sezonu ja bih zamenio lezajeve kormana. Nemaju trunke lufta ali su posle zime malo zapinjali. Ja sam naprskao WD spreja I sve je ok ali realno nije neki trosak pa bih cu ja to uraditi ako ga ne prodam. Motor se vodi na mene, registrovan je do maja 2017. a nalazi se u Sapcu. Cena je 1.600 eur bez nekog prostora za cenkanje. Zamene me ne interesuju osim ako neko ima da ponudi jednosoban stan u Sapcu uz moju doplatu Pitanja i ponude na PP , a u temi slobodno komentarisite, svaki dobronameran komentar je dobrodosao. Kontakt telefon 064/2-000-155 Mile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Avgust 25, 2016 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram transalpa da pazarim ali jos uvek nemam dovoljno para pa sam planirao zimu da sacekam ali da ubacim u pricu, nikad se ne zna. Ovo je dobra ponuda, srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Avgust 25, 2016 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i cekam zimu Sent from my GT-I9301I using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1104 Napisano Avgust 27, 2016 Drug član, 1098 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za sada je moped rezervisan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...