PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 30, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je motor stigao pre nekoliko dana, sada bukvalno ne silazim sa njega. Prekjuce sam isao u Suboticu na Palicko jezero i u Backu Topolu (jezero i Zobnatica), juce sam bio u Beskoj (odlican riblji restoran ispod mosta od auto-puta) a u povratku obilazio Frusku goru... E danas sam poneo nesto sto nisam imao predhodna dva dana, foto aparat! Isao sam u Becej, iz Novog Sada preko Temerina, a 10km od Beceja se nalazi Fantast koji je i bio nasa destinacija. Fantast je predivan, iznenadio sam se kako je sve uredno, od ergele konja do dvorca... Hrana je odlicna mada je usluga jako jako spora. U povratku smo svratili na Miseluk u Novom Sadu, nedelja je pa greota da se propusti Uglavnom jako lijep dan, evo stavljam i malo slika.... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 30, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 30, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 30, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Miseluk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2809 Napisano Mart 30, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike ! A uhvatio si i mene na zelenku. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nekad bude trebalo drustvo za ovakvu voznju, racunaj na mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Idem sutra oko 11h na Palic pa ako si zainteresovan javi se na 065/555-8-607 bice mi zadovoljstvo, poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna surova strana realnosti zove se POSAO ;D Hvala ti na pozivu sutra ne mogu da eskiviram, a bas bi isao Ako se vratis u NS oko tri, pola cetiri, ja cu biti na miseluku pa svrati makar da se upoznamo, a ako ne cimnucu te ako budem isao negde da vozam. Ili cimni ti mene 064/ 820-86-34 (Bane) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...