jasminko VIR 1450 Napisano Avgust 14, 2016 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje. Uzesmo TDM-a, ali skoro pa klot. Treba ga opremiti. Počinjemo od nosača i kofera. Ako neko ima viška, prodao motor pa ostalo, evo tu sam, neka ponudi. U međuvremenu ću i sam potražiti u Moto landu kapin nosač ili već neki drugi ili kod Sebe da napravim ujedno i nosač i roll bar. Takođe potreban i kofer, neki malo veći i baš dobro očuvan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 14, 2016 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam givijev nosac za TDM. 0641425729 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Avgust 17, 2016 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nosač je rešen. I dalje u potrazi za nekim većim koferom, Givi, Kappa .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima Slavisa, kupio je original bmw a visak je Maxija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Avgust 17, 2016 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ga nađem i pitam da li prodaje i pošto ? Mislim,da ga kupim, kad je već višak, da se ne baci . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 17, 2016 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja maxiju 52 l u bas dobrom stanju sa plocom. Presao na coper pa mi ovo sad visak, ako te interesuje mogu da ga ponesem na posao pa se ti provozaj do severnog bulevara. Za cenu nemam pojma vidi kako se krecu pa ponudi nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Avgust 17, 2016 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Koji je model, iz koje je godine ? Daj neku sliku. Koliko znam slikanje ti dobro ide . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 17, 2016 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Koji je model, iz koje je godine ? Daj neku sliku. Koliko znam slikanje ti dobro ide U pravu si ide mi slikanje ali sam pravi nistak. Aj sutra cu da ga slikam da ne bauljam sad po mraku pa ti procenjuj godinu ja nemam pojma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...