baxxxa 3 Napisano Avgust 13, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Enduro Stara planina 2016 - krov Srbije - vikend - 19,20,21. avgust Postovani I ove godine 19,20,21. avgusta (petak,subota i nedelja) "Moto klub Pirot" organizuje manifestaciju, karavan "Enduro Stara planina 2016- krov Srbije" i osvajanje vrha Midzor na 2169 metara n.v.Prenociste je u hotelu Vrelo, nedaleko od sela Dojkinci (6 km ispred samog sela)a mozete i organizovati u sopstvenoj reziji...Broj telefona hotela za rezervacije je 010/23-53-527Voznja pocinje 20 avgusta u 9 sati, ruta je ista kao i prosle godine.... (130 km brdskih staza i gazenje reke)Cena kotizacije je 800 dinara i dobijate poklon majicu, sve kao i prethodnih godina.... Dopuna goriva je u selu Topli Do Uzivajte u prelepim pejzazima Stare planine i u prelepim enduro stazama koje nikoga nece ostaviti ravnodusnim. Ocekujemo Vas Srdacan pozdrav vozacima MK Pirot Informacije i prijavetel: 0641918544 Igor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 15, 2016 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako je organizovana klopa? Da li se prave spiskovi ucesnika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baxxxa 3 Napisano Avgust 15, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Info na telefon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Septembar 1, 2016 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima celokupna ruta iz moje perspektive... 3. deo uskoro... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 2, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ide Huska Pogotovo gore kod lakta pred vrh, grebe ne ume da stane. Ja sam morao drugačije da se popnem, nedovoljno snage za popreko. Žao mi je što ste upali u oblak pa niste imali lepši pogled. Mi smo se peli dva-tri dana pre vas a taj vikend smo bili zabodeni na jezeru. Kompletan drugi snimak je tačno kud smo i mi vozili, od Toplog Dola pa ka Balta Berilovcu. Kao da sam ja snimao. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ide super, nego nije bilo potrebe da se forsira, pa kad gledam to sve sporo izgleda. A oblak samo tu sedeo na Midzoru, nema veze, sledece godine bolje vreme . Posto sam snimao kompletnu rutu, hteo sam to i da okacim na youtube, naravno da sam morao da posecem dosta, ali su tu sve deonice ukratko. Evo i 3. dela. Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Sporo izgleda samo onome ko nije vozio ovaj tip terena i motora. Super snimci i odlični tereni, nadam se da ću sledeće godine imati čime da se pridružim, pa se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne fali ni 125ici Samo ne može popreko, kao Husnija I ja sam obišao lakat gore, kao mače oko vrelog mleka al' za ovo iz Pakleštice ne bi Čajniz imao snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...