Vaske4s 1732 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cesto u ovom podforumu imamo prilike da gledamo slike i citamo utiske sa voznje po NAVAK i moram da priznam da sam impresioniram voznjom pojednih kolega,neki bolje voze prvi ''S'',neki lakat desnu i levu,neki dugu desnu ili ti ''11'',dok se drugi mogu ponosoti sikanom.Ima i onih,koji pored svih navedenih,mogu da se pohvale i fantasticnim prolazom ispred objektiva fotografa (malo sam ljubomoran i na njih).Voznja na stazi,ne bas lagano,i vise nego sigurno,postaje moja opsesija,te bi shodno tome,voleo da vidim i slike,procitam komentare,pogledam neki video sa staza,pre svega,iz naseg okruzenja (samo iz razloga sto su nam one dostupnije),a naravno,vise nego dobrodosli su utisci i sve ostalo sa svih pista sirom sveta na kojima je neko ''rasipao'' svoj adrenalin. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...