daxon81 31 Napisano Avgust 1, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari..imam jedno pitanje u vezi sauha,sta Bi moglo biti?Resavao sam razne nedostatke na mom motoru ove godine,uspesno ali ostao mi jos jedan problem a to je sauh.Naime kad palim motor ujutru u hladnoj garazi to radim sa povucenim sauhom,nakon sto kresne on ode u 4000 obrtaja pa onda ja smanjim na sauhu na nekih 2000 i ostavim ga tako.Posle nekih 40sekundi motor sam izgubi sauh i obrtaji padnu na 700 te hoce da se ugasi,ako ponovo povucem sauh onda ide na 3-4000 obrtaja a nije moguce fino podesiti jer ili skace na visoko ili pada na niske obrtaje tako da ga onda moram malo drzati na gasu dok uhvati stabilan rad.U toku voznje i nakon ove zajebancije kad zagreje sve je ok,obrtaji su na 1200-1300 kao sto i treba i ide normalno..kod ostalih paljenja u toku dana sve ok i bez sauha.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Avgust 1, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je normalno? Ako je normalno kad se zagreje onda ne diraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...